4 lucruri idioate, considerate geniale

Patru lucruri absolut idioate pe care (in special) femeile le fac, crezind ca sint geniale:
1. Datul la cersetori – prin asta alimenteaza cartelurile de cersetori si imbogatirea peste masura a unor paraziti. Daca nimeni nu le-ar da, cersetorii nu ar exista. De obicei oamenii cu adevarat nevoiasi sau napastuiti nu stau la cersit ci se folosesc de ajutoare sociale si ONG-uri.
2. Ingrijit ciinii vagabonzi sau adaposturile de ciini – prin faptul ca oamenii stiu ca cineva se va ocupa de ciinii lor, ei sint incurajati sa-i lase pe strada sau sa nu-i castreze, astfel mentinind o populatie constanta de ciini vagabonzi. In plus nu faci nici un serviciu unui ciine luindu-l din libertate si bagindu-l intre garduri de sirma la ingramadeala cu alti ciini si sifonind fonduri de multe ori folosite in alte scopuri de catre persoane necunoscute. Bietele fapturi bazate pe instincte si sentimente (ma refer la femei in special) nu realizeaza ca de fapt fac mai mult rau decit bine.
Solutia ar fi uciderea ciinilor vagabonzi la modul public si transmiterea imaginilor la ore de audienta maxima. Astfel oamenii ar inceta sa-si mai arunce ciinii pe strada iar multi i-ar lua sa-i ingrijeasca in privat. Responsabilitatea s-ar transfera pe stapini.
3. Avortul (sau motivele lui) – adevarul e ca mi se rupe de embrionul uman, lipsit complet de constiinta, asemeni unei insecte. Femeile nu inteleg ca trupul lor este facut sa nasca, nu sa fie raschetat cu bisturiul pe interior. Ar trebui, ca si in cazul de mai sus, date filmari cu avorturi la ore de maxima audienta si incurajate femeile sa foloseasca mijloace anticonceptionale. Informatia si comunicarea sint esentiale, nu sentimentalismele de doi bani.
4. Feminismul – Una este sa vrei drepturi egale, alta este sa crezi ca-ti doresti sa muncesti la strung in loc de stat la cratita sau sa te feresti de sexul opus.
Dintr-o miscare de eliberare s-a transformat intr-o miscare de distrugere a destinelor si a lipsei de comunicare barbat-femeie. E cazul sa inceteze, pina cind nu vor produce daune ireparabile in mentalul colectiv. Pina la urma barbatii se vor consola cu roboti iar femeile cu citeva kile de morcovi si banane.

Reclame
Published in: on 14 aprilie, 2018 at 4:57 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2018/04/14/4-lucruri-idioate-considerate-geniale/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: