Coprofascism

Este gresita afirmatia „corporatiile conduc, fac si dreg”. Corporatiile sint doar o unealta a celor care le poseda. Cei care le poseda nu sint de obicei CEO, cum se crede, care sint de fapt niste simpli angajati sa administreze afacerea (mai exista insa si exceptii), ci sint cei care detin majoritatea actiunilor la acea corporatie!
Tot de obicei (nu e regula) acesti actionari detin actiuni la mai multe corporatii, formind o increngatura de oameni extrem de puternici cu afaceri raspindite pe tot globul.
(Puteti cauta acele conexiuni pe Internet, nu le postez pentru ca am fost acuzat ca fac postarile prea plictisitoare si incerc sa influentez lumea in directia vruta de mine.)
Sa revin: acei oameni extrem de puternici de fapt fac si dreg iar corporatiile sint doar o unealta, impreuna cu mass-media, politica, educatia, etc. Periodic acesti oameni se intilnesc sa discute afaceri la nivel inalt si o astfel de intrunire este si Clubul Bilderberg.

Putem asemui corporatiile cu vechile plantatii de sclavi. Difera doar modalitatea fortarii oamenilor sa munceasca in ele: pe vremuri se facea prin violenta, azi se face prin santaj!
CEO-ul il putem numi „administrator de plantatie” si este un sclav privilegiat care are rol dublu: sa se ocupe de bunul mers al afacerii si sa fie un fel de momeala pentru sclavii mai mici, care spera sa devina toti ca el.
Santajul intervine atunci cind omul nu are alta alternativa sa-si cistige existenta la un anumit standard, decit sa se angajeze la corporatii. Corporatiile detin monopolul pe piata si o sufoca de cite ori au ocazia, prin orice mijloace. Si e chiar vorba de ORICE mijloace, tinind cont ca sint unealta celor mai puternici si mai bogati oameni de pe glob.
In aceasta situatie ma aflu si eu acum, caci am realizat ca efectiv nu pot face bani pentru a obtine ce vreau decit daca ma angajez la corporatie. Extrem de putini oameni pot face bani in alt fel si de obicei este nevoie de multa creativitate/noroc/abilitati antreprenoriale, etc.
O mare parte din vina o poarta sistemul de educatie, care nu incurajeaza gindirea independenta si creativitatea tinerilor, ci le induce acel tipar mental pentru a deveni sclavi ai unor meserii ce se cauta pe piata si sint cam toate administrate de corporatii.

Am spus si o voi mai spune cit traiesc: acesti oameni extrem de puternici isi doresc controlul complet asupra oamenilor, pentru a-si realiza dorintele de marire si planurile de evolutie a civilizatiei umane, indiferent care ar fi ele. Nu au nici un motiv rational sa nu-si doreasca asta!
Nu stiu cit este intimplator si cit este premeditat in ceea ce se intimpla acum in lume, dar stiu ca un om ajuns in postura de a conduce, o va face!
Una dintre ultimele gaselnite ale acestor oameni care au puteri aproape nelimitate este influentarea guvernelor prin tratatul de parteneriat transatlantic (TTIP), astfel incit corporatiile sa nu mai fie nevoite sa asculte de legile locale.
Practic corporatiile se vor deasupra statelor lumii si este primul pas inspre un guvern mondial ce va fi condus tocmai de acei oameni de care vorbeam. Este un pahar cu venin, indulcit de momeala comertului liber, dar care a devenit transparent in ciuda secretomaniei cu care s-a lansat.
Ca atare, orice om care lauda corporatiile pentru ca el cistiga mai mult cu ele decit fara ele, maninca rahat cu polonicul! In primul rind ca tocmai din cauza corporatiilor (era sa scriu copro-ratii) nu mai are el posibilitatea sa cistige fara ele, in al doilea rind ca e un sclav sadea, in al treilea rind el le ofera forta de a exploata in continuare si a subjuga intreaga lume, prin simplul fapt ca trudeste la ele.

Reclame
Published in: on 25 octombrie, 2016 at 1:47 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/10/25/coprofascism/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: