Schimbare de oftica

Iarasi imi schimb conceptiile. Incep sa cred in alegerea „raului mai mic”!
Fiind imbecili, majoritatea vor alege inerent o forma de rau, (nu vom scapa niciodata de pupatori de moaste si turme hipnotizate) deci putem astepta la infinit trezirea majoritatii astfel incit sa voteze binele (sau sa-l produca).
Problema intervine atunci cind nu exista rau mai mic, ci ambele rele sint la fel, asa cum e acum in alegerile din SUA si cum a fost si la noi pina acum. Este foarte greu sa identifici de obicei raul mai mic, pentru ca el nu exista!
Insa, in mod evident, alegerea raului mai mic este de dorit, pentru o evolutie cit de mica, atunci cind bineinteles se poate identifica.
Spre deosebire de mizeria cu Iohannis vs. Ponta si increngaturile eterne intre partidele „clasice”, la viitoarele alegeri vom avea doua optiuni care, in opinia mea, se pot cataloga drept rele mai mici: USR (cu legaturile ei sorosiste – Nicusor Dan) si, pe partea stinga, Demos – Claudiu Craciun, probabil cu aceleasi legaturi.
Repet, nu sint deloc ok variantele, dar mi se par putin mai bune decit ce a fost pina acum. S-ar putea totusi sa ma insel si sa fie aceeasi minareala sistemica in care sintem facuti sa credem ca unul ar fi mai bun ca altul.
Apropo: tinind cont de faptul ca majoritatea (50%+1) sint si vor ramine imbecili (cum am convenit de la inceput), e clar ca trebuie sa ne bazam pe competenta clasei conducatoare. Mai trebuie sa tinem cont si de faptul ca aceasta clasa conducatoare nu este neaparat malefica. Este cel mult nepasatoare la adresa maselor (din care majoritatea sint imbecili, nu-i asa?). De aceea il prefer pe Soros (care e un vulpoi globalist inteligent) unuia ca Iohannis (care efectiv nu poate fi catalogat altfel decit autist).
Macar Soros stim ce urmareste: desfiintarea natiunilor si un Guvern Mondial.

Reclame
Published in: on 29 septembrie, 2016 at 1:11 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/09/29/schimbare-de-oftica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: