A fi cu Soros sau a nu fi cu Soros

Iata un articol (nu neaparat in totalitate obiectiv) despre intentiile lui Soros:

http://www.digi24.ro/stiri/externe/campania-haosului-scopul-ascuns-al-finantarilor-masive-ale-lui-soros-557599
Individul incearca sa destabilizeze statele nationale in ideea uniformizarii populatiei, pentru a o pregati pentru o guvernare mondiala pe model fascistoid.

Problema cea mai mare insa, din punctul meu de vedere, este ca singura alternativa este DEOCAMDATA pastrarea statelor nationale si a traditiilor acestor state, adica pastrarea vechilor identitati.
Nationalismul insa, stim bine, duce pina la urma tot la orinduiri fascistoide, dar locale.

Este o problema care ma framinta de multa vreme si din cauza ei nu pot sari intr-o barca (stinga sau dreapta).
Daca populatia ar fi educata sanatos (ceea ce e imposibil in orinduirea neo-liberala de azi), as milita pentru democratie directa si… cam tot pentru ceea ce militeaza Soros. Numai ca eu n-am incredere azi in discernamintul populatiei, absolut deloc!
Argumente despre instinctele de bovina ale populimii indoctrinate tot aduc de ani de zile si oricum nu fac scopul acestui articol.
Deocamdata prefer sa deviez declarativ spre un nationalism moderat si sa-mi pastrez in suflet idealuri de stinga, pentru ca cel mai oribil lucru care se poate intimpla omenirii este sa fie condusa in totalitate de cei ca Soros!
Prefer deocamdata sa se imparta conducerea despotica in mai multe bucati (de unde si razboaiele inerente), pina la o eventuala trezire a oamenilor. Daca acum facem jocul lui Soros (care se bazeaza tocmai pe acel idealism de stinga) ne vom trezi pe o planeta-lagar, cu citiva stapini atot-puternici fini cunoscatori ai psihologiei maselor, de care nu ne va mai salva absolut nimeni, niciodata!
Prin alegerea unui discurs semi-nationalist si anti-sistem voi incerca sa imi aduc aportul la trezirea cit mai grabnica a maselor, care trebuie sa inteleaga ca a sosit vremea sa nu mai fie o turma de sacrificiu si ca trebuie sa-si ia destinul in propriile miini DAR in primul rind sa se auto-educe!
Asta inseamna: anti-UE, anti-imperialism, anti-neoliberalism, pro-pace, ecologism, anti-corporatism, anti-capitalism, anti-religie si… pro-Romania, pro-educatie, pro-traditii non-religioase, pro-nationalizare a resurselor.
Deocamdata!

Anunțuri
Published in: on 2 Septembrie, 2016 at 7:31 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/09/02/a-fi-cu-soros-sau-a-nu-fi-cu-soros/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. pai eu sunt cam PRO cu exceptia * cei anti religie si pro traditii non-religioase* deoarece am devenit un habotnic religios (anti- toti cei enumerati de domnia ta) se pune?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: