Previziune

In opinia mea, adevaratii stapini ai lumii vor fi corporatiile farmaceutice.
Omenirea in curind va depinde in totalitate de medicamente. Faptul ca selectia naturala nu mai exista (se nasc si se inmultesc oameni care au gene slabe, predispuse la boli sau chiar boli congenitale) duce invariabil la degenerarea speciei!
Din punct de vedere al supravietuirii speciei, deocamdata tehnologia face miracole. Din punct de vedere insa al evolutiei speciei, e o catastrofa.
Probabil nu va fi decit o perioada relativ scurta (citeva generatii) pina sa avem toti gene bolnave (cu aportul hranei plina de chimicale sau modificata genetic), pina sa fim toti dependenti de medicamente. In acel moment industria farmaceutica (stapinii ei, de fapt) va hotari destinele planetei. Nu va mai fi nevoie de razboaie, bani, inteligenta, pentru a influenta radical demografia.
Va fi suficienta o criza de anumite medicamente ca sa crape jumatate din populatie, in timp ce citeva sutimi de procent se vor imbogati enorm (recentele scandaluri din industrie confirma aceasta tendinta). Va fi suficienta o cura secreta pentru a nu mai trai decit cei extrem de bogati, care vor controla si isi vor permite acea cura.
Imaginati-va ca Rockefellerii (sa zicem) conduc un mare concern farma. La cea mai mica criza justificata de ei prin lipsa unei materii prime sau costul prea mare al altei materii (oricum nu stie nimeni aproape stiinta din spatele medicamentelor), intreaga populatie ar putea muri, fara nici un razboi… in afara de ei!
De aia zic, fiti atenti la cine conduce industria farma, acolo se fac jocurile!

Reclame
Published in: on 31 august, 2016 at 2:29 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/08/31/previziune/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: