Atentate, frate!

Cu fiecare atentat aparatorii arabilor sint tot mai vocali, la fel si cei care nu-i suporta. Asta inseamna dezbinare!
Dupa cum zic de ani de zile, lumea inca nu este pregatita spiritual pentru multiculturalism (si implicit, un Guvern Mondial, caci asta se urmareste).
Arabii trebuiau lasati in pace, in tarile lor, in „legea lor”. Integrarea se putea face treptat, pasnic, de-a lungul anilor, prin schimburi bilaterale dar mai ales pastrarea fostilor dictatori socialisti-seculari.
Deocamdata, din cauza religiei, arabii au probleme de comunicare (la fel si crestinii). Practic, din cauza ideilor religioase, arabii si crestinii sint obligati sa fie diferiti, sa se comporte intr-un anume fel, sa aiba anumite obiceiuri, obiceiuri care unora nu le convin (de exemplu un parinte crestin ar putea sa se teama ca fiica lui ar putea deveni a 4-a nevasta a cuiva).
Desigur, acum este tirziu! Destabilizarea tarilor occidentale a inceput in tromba, in mare parte prin aceasta „multiculturalizare” pe model Sorosist. Arabii nu aveau cum sa mai fie vreodata linistiti de cind s-a infiintat statul Israel (alta religie monoteista, la fel de invaziva) si de cind avintul corporatist le doreste resursele.
Noi, ca simpli cetateni, nu putem decit sa ne uitam… si sa asteptam urmatorul atentat. Atentat ce va veni in mod sigur, ca in orice lume destabilizata care se respecta!
Sau ar trebui sa militam pentru oprirea razboaielor, sa dam jos clasa politica care le propaga, sa militam pentru valorile secularismului in viata publica…

Reclame
Published in: on 23 iulie, 2016 at 9:59 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/07/23/atentate-frate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. un *guvern mondial* are sau va avea o componenta *spirituala*? sa inteleg ca ateii sunt *pregatiti spiritual* pentru viitorul guvern mondial…eventual sub conducerea lui Captain Planet..sa revin la teme serioase..un *guvern mondial* este imposibil de pus in practica deoarece implica o vesnica rezistenta din partea celor ce nu vor o asemenea magarie. orice imperiu(oricat de mare si de *unit*) are un sfarsit asa ne invata istoria umanitatii..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: