Vaaaiii!!!

Ce se va intimpla oare cu Marea Britanie daca a iesit din UE? Cit de mult vor regreta englezii! Cit de prosti au fost aia care au votat sa iasa! Cum deja se agita ei sa intre din nou, dar noi, mareata UE, deja ii privim cu condescendenta si strimbam din nas in fata tradatorilor.
Net-ul e plin de misto-uri la adresa englezilor, incepind de la fotbal si pina la coeficientul lor de inteligenta. Toti oamenii destepti s-au adapostit in UE si acum pufnesc ironic spre outsideri.
Mai mult, e clara superioritatea UE prin simpla atitudine a iluminatilor ei locuitori, care nu se gindesc nici o clipa ca englezii (indiferent cit de prosti ar fi ei) nu ar fi votat iesirea din UE daca UE FUNCTIONA!
Romanii (da, oamenii aia din colonia Romania, una dintre natiunile disparute ale Europei care a decedat in momentul intrarii in UE) au inceput sa-i priveasca cu superioritate pe englezi si sa-i traga la rost ca ei, englezii, nu vor sa stea in acelasi autobuz cu manelistii putind a telemea si ceapa.
(Inerent manelistii vor trebui sa-si schimbe ruta sau chiar, Doamne-fereste, sa incerce sa se descurce singuri, fara sa mai cerseasca sau sa slugareasca pe la altii.)
Fiecare cetatean al Uniunii a devenit un fel de Mama Omida. Toti prevad deja dezastrul care se va abate asupra Angliei, in timp ce UE va inflori sub dictatura corporatista.
Ma gindesc la bietii englezi, cum au ramas ei fara prieteni… si ce prieteni buni au avut. Cum au dat ei cu piciorul sansei de a ramine impreuna cu o trupa de mistocari drogati, de indivizi care nici macar nu simt noroiul in care se balacesc.
UE, inventia geniala care a unit popoarele europei: cine nu face parte din ea, merita tot dispretul. Pentru ca, nu-i asa, UE e perfecta! UE e expresia suprema a tolerantei si libertatii, nu a sintagmei „cine nu e cu noi e impotriva noastra”. UE te lasa sa alegi (de aia acum se fac eforturi sa „uitam” referendumul si sa ne prefacem ca nu a existat) si apoi iti ureaza plina de bunvaointa „drum bun si ne mai vedem noi prin zona”.
Da, e drept, prin UE mai exista si oameni mai putin nobili, oameni saraci, needucati, care nu au nici o sansa de reabilitare pentru ca totusi e nevoie de sclaveti. Dar macar ei vor fi condusi de un organism supra-statal compus din sefii sefilor mafioti, ceea ce nu e putin lucru!
De aia zic, da-i dracu pe englezi, nu va mai bateti capul cu ei. Uitati-va in ograda voastra, sublimilor!

Anunțuri
Published in: on 28 Iunie, 2016 at 1:32 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/06/28/vaaaiii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: