Atacul LGBT

Acum citeva zile i-am cerut acceptul unei persoane ce parea din comunitatea LGBT pentru a deveni „prieteni” pe FB. Am vazut ca era extrem de vocala pentru drepturile comunitatii si nu am dorit decit sa am o discutie cu ea, in care sa-i pun doua intrebari:
1. De ce vor neaparat casatorie (si nu o uniune intre persoane de acelasi sex, care le-ar aduce avantaje specifice)?
2. Daca i se pare logica parada homosexualilor, in care se scot in evidenta la modul ridicol fix… diferentele, ducind la tensiuni inerente.
Din nefericire persoana in cauza nu mi-a dat acceptul.

Parerea mea este ca comunitatea (scuzati cacofonia) LGBT este folosita cu nerusinare pentru alienarea populatiei!
Actiunile lor sint de cele mai multe ori ostentative, ilogice si nedrepte, nefacind decit sa inflameze cea mai mare parte a populatiei, care este traditionalista si conservatoare.
In opinia mea comunitatea gay este incurajata de niste oameni „de sus”, gen Soros, pentru a se manifesta asa.
Sa o luam logic:
– Actiunile gen Gay Parade nu fac decit sa intipareasca in ochii multimii o imagine ridiculizata a homosexualilor, care arata ca niste papagali penibili si galagiosi, cineva care nu este compatibil cu termenul incetatenit de „civilizatie”. Asta induce un sentiment de respingere care se manifesta mai pregnant in cercurile de extrema-dreapta, religiosi si neo-conservatori. Astfel aceste factiuni isi intaresc rindurile si se organizeaza.
Pentru a vedea de la cine porneste toata treaba, trebuia sa vedem cine profita din aceasta situatie: aripa politica conservatoare, adica fix „stapinii lumii”.
– Cerintele abuzive gen „casatorie” si sufocarea populatiei cu propaganda homosexuala (inclusiv in scoli) nu fac decit sa aduca in prim plan problemele unei minoritati, distragind atentia de la problemele majoritatii. Mai mult, se produce un fenomen de alienare culturala si de obisnuire a populatiei cu „corectitudinea politica”, prin faptul ca sint atacate concepte esentiale societatii, inca din epoca tribala, cum e „familia”, „rolul sexelor” si cam toate traditiile ce tin de diferentierea sexuala. (In curind Dragobetele sau Zburatorul si multe altele nu vor mai avea nici un sens.)
Tinerii (dar si maturii) din ziua de azi invata ca familia insemna constringere, cind de fapt e singurul organism in care mai poti avea incredere si care poate sa iti aduca echilibru emotional. Majoritatea nu vor decit sa „se distreze” si sa-si traiasca viata, viata coordonata si sponsorizata de… corporatii. Omul fara familie se afla intr-o deriva din care profita cei care conduc Sistemul!
Prin acest atac la unele valori traditionale se urmareste o uniformizare culturala, „uitarea” traditiilor ancestrale si a diferentelor dintre „triburi”, uniformizare care va crea un vid sufletesc, vid ce va fi umplut (si deja este umplut) cu acea „cultura” impusa de „elite” prin mass-media si cam toate canalele posibile: consumerism, corporatism, goana dupa bani, manipulare, lipsa educatiei, competitie, obsesii sexuale si cam tot ce poate tine omul la un nivel de instinct primar, incadrat intr-o turma cu aceleasi aspiratii, usor de controlat.

Ca atare ii rog pe semenii nostri din comunitatea LGBT (si pe sustinatorii lor) sa fie mai atenti, mai rationali si sa isi urmareasca cu adevarat scopul: integrarea cit mai armonioasa in societate, ce le va aduce liniste si implinire. Aia nu se face prin cerinte nesimtite (sau paguboase) si nici prin parade scandaloase in care atragi atentia asupra diferentelor, ci prin diplomatie, atentie, intelegere, sublinierea asemanarilor si… prietenie.

Reclame
Published in: on 21 iunie, 2016 at 9:35 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/06/21/atacul-lgbt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: