Pentru jandarmi, cu dragoste!

Ieri s-a produs un episod foarte interesant la Paris!
La un protest organizat de politie (da, de Politie) impotriva violentei la care sint supusi politaii de catre protestatarii civili, o masina a politiei a fost incendiata de catre protestatarii ce au facut o contra-manifestatie ilegala. Pe linga asta, un politai a primit si citeva joarde peste miini, ca sa nu uite prea repede incidentul…
Eu cred ca acest fapt este emblematic pentru confuzia totala in care se afla politaiul obisnuit. In primul rind, s-a ajuns la absurditatea unui protest al politailor impotriva… protestatarilor. Motivul era aproximativ ”nu ne lasau sa ne facem meseria”. In al doilea rind, fiind un protest organizat de o institutie, se subintelege ca toti membrii acelei institutii is de acord cu protestul si gindesc la unison.
Fratilor, acum sint lamurit pe deplin: politaii sufera de spalare CRUNTA pe creier! Pina acum ma gindeam ca se complac in a fi ciinii de paza a elitelor politice/financiare pentru bruma de bani ce li se arunca in scirba (de fapt tot din banii contribuabililor), dar acum am inceput sa ma indoiesc ca e numai asta.
Oamenii astia din politie nu inteleg DELOC pe ce lume se afla si ce presupune de fapt meseria lor! De cind se angajeaza sint supusi zilnic unui proces de manipulare si indobitocire care duce la anomaliile absurde specificate mai sus.
(Cum dracu ma sa te dai TU victima cind esti pus de catre superiori sa imprastii muncitorimea care isi cere drepturile ESENTIALE? Cum dracu ma sa zici tu ca lumea nu e pasnica cu tine, cind TU cari arme si arestezi protestatari?)
Bineinteles ca stapinii lor (politicienii) le cinta in struna, mingiindu-i gales dupa ureche… iar ei dau din coada! E cam nasol sa fii ciine dar sa te crezi om.
Acum hai sa punem lucrurile la punct: astazi politia/jandarmeria nu mai sint decit niste instrumente de coercitie aflate la dispozitia clasei corupte conducatoare, clasa de care deja vrem toti (aproape) sa scapam!
Atributia principala a Jandarmeriei, de exemplu, este ”asigurarea ordinii publice”… adica exact rolul ciinilor de la stina. Nu scrie niciunde ca Jandarmeria urmareste interesele publice. Ciinii de la stina primesc ordine de la ciobani, nu de la oi. Deci orice bullshit cu ”protejarea patriei si a populatiei” este praf in ochi pentru somnul vostru fara lacrimi – nu populatia va da ordine, dragi jandarmi!
Da, va zic ”dragi” pentru ca eu nu am nimic cu voi! Sinteti niste indivizi normali, debusolati, ca atitia altii, de societatea in care traim. Problema este ca natura ”meseriei” voastre va pune exact intre populatie (pe care voi credeti ca o slujiti) si dusmanul ei cel mai aprig, clasa conducatoare (pe care de fapt il slujiti).
Voi ce ati face in locul populatiei, cind omul de rind se trezeste fata in fata cu un ametit care nu stie pe ce lume se afla si care sta fix intre el si jegul psihopat de care vrea sa scape? Ati incerca sa-l indepartati pe ametit, nu? Dar ce te faci cind ametitul (adica voi) incepe sa mai faca si urit si sa-si agite armele cu care l-au dotat stapinii? Pai macar sa-i dam foc la masina, poate se trezeste, nu?
Sa nu se inteleaga gresit, sint TOTAL impotriva violentei, inclusiv cea indreptata spre fortele de ordine! Dar sa nu uite fortele de ordine ca deocamdata ELE detin monopolul pe violenta si tot ELE sint singurele forte care inca mai mentin jegurile de la conducere (deja de multa vreme nu mai voteaza majoritatea populatiei).
Deci frati jandarmi si politai, va jur ca nu am nimic cu voi, chiar va admir in rarele momente cind reusiti sa va depasiti conditia de ciini dresati si sa redeveniti oameni, dar cit timp stati intre mine si scopul meu (de fapt al majoritatii oamenilor), acela de a da jos un sistem corupt si nefunctional, voi fi nevoit sa incerc sa va indepartez. Prin aproape orice mijloace!
Va doresc trezire grabnica!

P.S.
Fac un apel catre cei care aveti neamuri sau cunostinte in jandarmerie/politie. Incercati sa le explicati care este de fapt rolul lor, din ce bani sint platiti si ordinele cui le urmeaza. Se pare ca bietii oameni chiar nu isi dau seama ce fac!

Reclame
Published in: on 19 mai, 2016 at 3:14 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/05/19/pentru-jandarmi-cu-dragoste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: