Ca la spital!

Stateam in spital cu un tub de drenaj infipt in burta, citind despre scandalul dezinfectantilor si ma gindeam ca, daca apuc sa ies de acolo altfel decit cu picioarele inainte, sint un supravietuitor!
Astazi supravietuirea inseamna sa te feresti de propria specie!
Au trecut vremurile in care se putea muri de foame (cel putin pe acest continent). Au trecut vremurile in care nu aveam destule informatii, nu existau medicamente, eram vulnerabili in fata bolilor si fiarelor.
Azi cel mai mare dusman al omului este… omul! Mai bine zis limitarile pe care omul si le impune (pentru ca doar uneori sintem limitati de propria natura).
Eu era sa mor din cauza unor indivizi ce diluau dezinfectanti ca sa faca bani si a altor indivizi care inchideau ochii, tot pentru aceiasi bani.
Probabil in curind ma voi afla din nou in pericol de moarte (eu si marea majoritate a oamenilor) din cauza unor indivizi ce isi doresc sa obtina puterea absoluta si astfel vor declansa razboaie nimicitoare. Acei indivizi sint votati azi de multi alti indivizi inconstienti, care se fac partasi la viitoarele lor crime.
Chiar daca am avea conducatori putin mai rationali, specia umana se autodistruge. In continuare oamenii nu inteleg importanta conservarii mediului, a vietii. Ne sinucidem lent, asemeni alcoolicilor care vor muri de ciroza dar s-au „distrat” toata scurta lor viata.
Omul este cel mai rau animal, in primul rind cu el insusi!
Deci da, sint un supravietuitor… inca. Pentru a ramine cit mai mult in viata, trebuie sa ma pregatesc pentru ce va urma:
– Continuarea dementei electorale, in care oamenii-oi ii vor vota din nou pe ciobanii-macelari, desi toti stiu ca „ciobanii” sint doar niste infractori al caror loc e in puscarie, nu la conducere
– Continuarea delirului consumerist, in care oamenii-termite, al caror univers incape intr-o cladire de Mall, vor pirjoli inutil toate resursele
– Continuarea isteriei separatiste, in care oamenii isi imagineaza ca sint mai presus decit alti oameni pentru ca au alte idei induse prin educatie
– Continuarea schizofreniei religioase, care nu face decit sa mentina iluzii si ignoranta si sa creeze conflicte
– Continuarea cultivarii suprematiei instinctelor primare, motorul capitalismului
– Continuarea crimelor, a omorurilor, a masacrelor, a razboaielor

Sint un supravietuitor si am de gind sa ramin asa, desi imi e din ce in ce mai greu. Cit timp imi vor permite fratii mei, asa-numitii „homo sapiens”, voi incerca sa-mi port rusinea de a fi om, fara sa fac prea mult rau celorlalti. E tot ce pot sa promit…

Anunțuri
Published in: on 12 Mai, 2016 at 2:09 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/05/12/ca-la-spital/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: