Politica pentru maimute

Desi mi-am propus sa nu mai scriu mare lucru pe aici (oricum scriu pentru oameni care sint destul de lucizi iar ceilalti nu inteleg si nu vor intelege nimic in viitorul apropiat), am sa fac azi o exceptie.
Faza cu Antenele e simpla si se integreaza perfect in linia actiunilor politice din ultima vreme. Nu e nimic socant sau senzational!
Romania, precum stiti si ni se tot repeta de „partenerii” SUA/UE, este un important punct geo-strategic. Este perfect adevarat! Sintem singurii imbecili de pina acum, aflati la granita cu fosta URSS, care au instalat sistemul american anti-racheta (Polonia cica il va instala in 2018).
Si nu este de mirare ca l-am instalat. Romania este o tara cotropita economic si politic de la uciderea lui Ceausescu! Structurile ne sint infiltrate, economia preluata, resursele luate mai incet sau mai repede.
Dupa parerea mea, am ajuns la ultima faza a acestei colonizari, faza dupa care preluarea noastra va fi completa si de lunga durata (cam cit va dura UE si chiar hegemonia SUA): preluarea serviciilor de informatii.
Nu mai este un secret pentru nimeni ca bratul activ politic al Romaniei este SRI. In prezent avem un presedinte roman si patriot numit Iohannis (pe care oile mioritice l-au votat behaind extatic in timp ce eu urlam la pereti pe acest… perete). Mai avem un director al SRI la fel de roman si patriot, prieten la catarama cu presedintele, numit Hellvig (Pe cind dracu apare si Hitler sau macar ceva Merkel, ma intreb?).
Guvernul (multumita betiei multimilor needucate din generatia Colectiv, multimi care nu este exclus sa fi fost putin… incurajate, prin regizari de evenimente sau chiar dezastre) ne este format din spuma slugoilor de la Bruxelles si FMI, cel putin la fel de patrioti ca si presedintii celor mai importante institutii din tara!
Deci pe plan politic stam beton, ca la carte, cu colonizarea.
Problema este insa la planul economic. Ca in orice tara bananiera cu populatia indiferenta sau tinuta in incultura, am ajuns sa fim condusi de oligarhi si corporatii. Resursele de orice fel (inclusiv umane) sint mulse la modul industrial, in numele capitalismului neo-liberal (de fapt la discretia elitelor corporatiste internationale, elite ce regizeaza revolutii, asasinate, lovituri de stat si, in general, ce vrea muschii lor, pentru ca isi permit).
Eh, acum avem onoarea sa asistam (bineinteles pasiv, precum sta bine oricaror oi) la desfasurarea ultimei faze de preluare economica externa: lupta dintre oligarhii mondiali si oligarhii locali, lupta ce nu are cum sa-i avantajeze pe ultimii! Oligarhii locali si-o iau la greu, prin aparatul politic preluat de „mondiali” (in speta SRI si structurile de control) pentru a definitiva ultima faza a preluarii Romaniei de catre UE/SUA (e important de retinut ca Romania este un punct deosebit de important in lupta intre oligarhii internationali pentru stapinirea planetei: SUA/UE – Rusia – China – etc.). Cine detine in intregime Romania are un cap de pod dinspre Europa spre Asia… sau invers, prin Rusia.
Sper ca ati inteles acum ce inseamna toate aceste emanatii ale „dreptatii” din Romania ultimelor luni! Nu vom primi decit niste oligarhi noi, mult mai experimentati, prilej de bucurie pentru orice oaie care isi adora stapinul.
Aviz patriotilor obsedati de tricoloare, daci, imnuri nationale si voievozi simpatici: astea AU MURIT DEMULT, fraierilor! Unele dintre ele chiar sub nasul vostru, in timp ce va maimutariti la focuri de tabara sau pe la meciuri de fotbal.
A venit vremea sa imbratisam cu totii cosmarul american… sau sa murim!

Published in: on 16 Februarie, 2016 at 3:33 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/02/16/politica-pentru-maimute/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] Politica pentru maimute […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: