Anul 2015 pe bune

1. Romania e (aparent) condusa de un autist pe care nu-l intelege nimeni… dar a fost votat.
2. La cele mai mari proteste (Colectiv) din tara au participat in mare parte oameni care nu intelegeau deloc cauzele iesirii lor in strada (anti-sistem, nu anti-anumiti-politicieni).
3. Romanii se gudura pe linga propriul lor colonizator (probabil nu inteleg ca sint exploatati/colonizati) si injura o natiune care nu ii mai exploateaza de vreo 50 de ani (Rusia), obtinind un efect de bumerang.
4. Romanii nu inteleg nici acum cine ii conduce de fapt (clasa politica locala nu face decit sa jupoaie resturile ramase de la „marea jupuiala internationala globalista si imperialista”)
5. Romanii nu inteleg pe ce lume se afla (legile elementare ale fizicii si chimiei) si astfel ajung sa pupe moaste, sa aiba cele mai multe biserici si, in general, sa ia decizii complet aberante (daca nu ai informatii corecte nu poti lua nici decizii corecte, logic)
6. Romanii cred in continuare ca musulmanii sint un pericol in sine si ca SUA (colonizatorul nostru) duce o lupta dreapta cu ei. Asta e o dovada ca ei nu inteleg deloc informatiile pe care le citesc:
– aliatul principal al SUA in acea zona e Arabia Saudita, tara cea mai fundamentalista si mai atroce dintre tarile musulmane
– pina la disparitia dictatorilor socialisti, arabii nu aveau excese majore de fundamentalism
– ISIS este sponsorizata indirect de SUA/Israel (via sauditi) pentru a insaminta razboi intre arabi (ISIS nu ataca Israelul, ci pe ceilalti arabi) si pentru a crea instabilitate in lume, instabilitate de care elitele se folosesc pentru a instaura legi fasciste
– fara razboaiele purtate de SUA/NATO nu ar fi existat refugiati
7. Romanii privesc si nu inteleg ca resursele tarii le sint luate de sub nas intr-un ritm galopant (isi iau in continuare brazi naturali de craciun, voteaza aceeasi clica, lucreaza pentru exploatatori straini)
8. Romanii sufera de un cumplit sentiment de inferioritate si neputinta! Au o mentalitate de looseri si nu inteleg importanta solidaritatii. Toate emanatiile lor nationaliste se rezuma la sforaieli mobilizatoare in fata oglinzii, deliruri dacopate in jurul unui foc de tabara si… cam atit.
9. Majoritatea romanilor nu inteleg nici macar regulile gramaticale ale limbii lor.

Ca atare ma intreb, intr-o astfel de lume superficiala cum as putea eu sa cred ca anul 2016 va fi mai bun? Tot ce imi doresc este sa fiu cit mai izolat si mai ferit de catastrofa ce va urma!
Scuze daca v-am parut putin cam pesimist, nu vreau sa va stric… distractia.

Reclame
Published in: on 4 ianuarie, 2016 at 8:24 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2016/01/04/anul-2015-pe-bune/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Absolut realist ! Realismul induce o doza majora de pesimism, in conditiile vietuirii in Ro., evident pentru cine are neuronul inca functional…
    Gibonii mioritici sunt total in paralel in ceea ce priveste realitatea, si ma indoiesc ca asta se va schimba curand, oricate avertismente lansati tu si altii asemenea in on-line.Totusi, e foarte OK ca nu va dati batuti,stima.Destui bloggeri au renuntat sa strige in desert,i-a cuprins lehamitea.Pacat, poate s-ar mai fi trezit cativa compatrioti din letargie si miserupism…
    Florin Salam e muuult mai interesant decat voi… :))

    • Din pacate ai dreptate, multi au renuntat sa isi mai consume energia aiurea. Eu inca mai am resurse, dar doar pentru ca nu am altceva mai bun de facut. Probabil in curind voi tacea si eu…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: