Sarbatori fericite!

Azi voi reaminti, in adevaratul spirit al sarbatorilor, despre Sfinta Biserica Ortodoxa Stramoseasca, Soborniceasca si Apostoliceasca, pe scurt Corporatia BOR!
Caci ce poate fi mai respingator, mai periculos si mai inutil deci o institutie construita pentru a manipula si parazita, bazata in totalitate pe minciuni sfruntate, care se da exact opusul a ceea ce este de fapt?
Azi noapte, trecind prin oras pe la ore destul de inaintate, am avut ocazia sa descopar asa-numita compasiune crestina. Nu, nu in fata Catedralei, unde jandarmeria face curat in fiecare noapte, ci in fata bisericii catolice din Balcescu, unde un om al strazii dormea inghetat lipit de usa inchisa a bisericii, straduindu-se probabil sa respire putinul aer cald ce venea din interior.
Sa ne gindim cu evlavie la invataturile si viata (romantata bineinteles) a lui Hristos, ala nascutul acum 2015 ani! Sa ne gindim cu evlavie la ceea ce propovaduieste institutia bisericii si apoi la ceea ce face ea cu adevarat (practic jupoaie banii de pe populatia credula). Sa ne gindim cu smerenie la tonele de aur de pe cupolele sutelor de catedrale, din altare si de pe sutane,
Sa ne indreptam gindul pios inspre Preafericitul Pungas cu privire vulpeasca ce excrocheaza 75% din populatia Romaniei!
Religiile sint un rebut al gindirii umane primitive. Orice institutie religioasa este o productie maligna a acelui rebut, o incercare reusita a unor elite smechere de a controla masele.
Ii depling pe nefericitii care, din cauza conditiei lor mintale precare sau a manipularii grosiere la care sint supusi, trebuie sa suporte acest puroi cultural. Imi depling conditia de a ma afla in mijlocul acestor nefericiti, oi timpe (cu posibilitatea de a deveni instantaneu turbate) mulse si tunse de un borfas sau altul.
Sa acuzi institutia bisericii de fatarnicie si ipocrizie a devenit un truism inca de la infiintarea ei. Acum cred ca putem lejer acuza biserica, nici mai mult nici mai putin, de crima impotriva civilizatiei umane!
Prin simplul fapt ca lucreaza strins impreuna cu politicienii, biserica se face partasul distrugerii si spolierii Romaniei! Faptul ca politicienii nu pot trece peste biserica (sa ne reamintim telefonul primit de Ciolos de la Daniel) denota ca biserica ortodoxa are o forta colosala asupra populatiei indobitocite.
Prin faptul ca BOR nu face decit sa acumuleze bani obtinuti prin inselaciune, „Biserica Stramoseasca Salvatoare” ne va sapa mormintul!
Prin faptul ca biserica ne obisnuieste cu minciuna, resemnarea si lipsa ratiunii, ea mentine romanii in aceeasi orinduire medievala, retrograda si paguboasa.
Sint unii care gasesc o anumita „poezie” in traditiile ortodoxe. Este de fapt aceeasi poezie a opiului fumat pina la deces.
Adevaratul inamic vine din interior si este „frate” cu noi. Un inamic perfid si atit de vizibil incit nu-l mai observam. Se spune ca cel mai periculos inamic este cel pe care nu-l vezi. Nu, cel mai periculos inamic este cel pe care il consideri… prieten!
Biserica ortodoxa, asa numit „stramoseasca”, este acel parazit sinistru care ne suge singele de mii de ani. Nu e prieten, nu e sprijin, e doar minciuna si manipulare. Iluzie si inselaciune. Ginduri murdare spoite cu staniol din povesti antice. Prejudecati si superstitii. Gunoi cultural primar din vremuri imemoriale. Frica si supunere. Toate astea ambalate intr-o forma comerciala, studiata de-a lungul miilor de ani.
Tot „farmecul” bisericii este ceea ce este ea de fapt: o sarlatanie menita sa ne fure ochii, mintile si sufletele. Nu este decit o mare reclama capitalista la un produs inexistent, dar dorit de toti!
Chiar daca voi face jocul anumitor cercuri ce au interes in a desfiinta Biserica, eu nu voi inceta niciodata sa o combat. O combat pentru monstrul care este ea de fapt, pentru otrava ce ne-o revarsa zilnic in viata! Si nu, nu va amagiti ca poate avea otrava vreun rol benefic. Mai devreme sau mai tiziu, omoara.

Published in: on 23 Decembrie, 2015 at 1:10 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/12/23/sarbatori-fericite/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

 1. La multi ani si tie !
  In 2016 sa fii la fel de combativ.
  As prefera ca mioriticii nostri sa fie cel putin catolici…(raul cel mai mic, :))
  Saracia si ignoranta sunt cauzele nefunctionarii neuronului romanesc.Teren propice pentru sperante in prieteni imaginari si „mijlocitorii” lor, ninjalaii.Daca geografic ne-am fi situat in orientul mijlociu, urmasii d(r)acilor ar fi umblat cu dinamita la brau !
  P ´tíu drace , Doamne iarta-ma !

  • Corect!
   Merci de urare 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: