Ginduri de viitor

(ca sa facem putina ordine in problema nationalismului vs. multiculturalism)
Parerea mea este ca este necesar ACUM sentimentul national si apelul catre Statul National!
Trebuie sa tinem cont de vremurile in care traim. Exista o Elita financiara care incearca sa uneasca toate tarile sub o guvernare comuna. Primul ei pas istoric a fost Statele Unite ale Americii. Al doilea pas a fost Uniunea Europeana (conceputa in laboratorul Bilderberg). Al treilea pas va fi intreaga planeta, sub masca „globalizarii”. Termenul cheie aici este „Guvernare comuna”.
Lumea trebuie sa inteleaga ca aceasta guvernare comuna, acum, nu va fi cu nimic diferita de guvernarile nationale de acum. Va fi o clasa conducatoare care va face jocurile si se va roti, doar ca la nivel mondial.
Iata cum vad eu o strategie de viitor fireasca pentru Romania si orice alta tara:
PASUL 1 – Intarirea statului national
Prin asta inteleg intarirea structurilor Statale si Administrative, o eficientizare a functionarii aparatului de Stat, eradicarea pe cit posibil a coruptiei si aducerea de oameni cit mai onesti. Asta presupune auto-sesizarea populatiei si unificarea ei in jurul conceptului de Natiune (interesul pentru tara).
(Sa nu va imaginati ca eu as crede cu adevarat in nationalism. Sint constient ca „nationalism” inseamna conservatorism si segregare, inseamna practic conflict cu cei ce nu simt ca tine! Ideile nationale sint bazate pe concepte dobindite – traditii, limba, religie – si pot degenera extrem de usor in sovinism si extremism.)
In acest cazan instabil rolul „stingii” si al adeptilor multiculturalitatii (fortele progresiste) trebuie sa fie de aplanare a conflictului, dar in nici un caz sa se atinga de Statul National. Orice atingere, repet, ACUM, va face jocurile globalistilor.
PASUL 2 – Revocarea statutului de neo-colonie
In momentul in care sentimentul national va fi puternic (dar tinut in friu de fortele progresiste) vom putea sa „ne luam inapoi tara”. Trebuie sa iesim urgent de sub tutela FMI, UE, NATO si sa ne recistigam independenta! (Aici majoritatea fortelor civice sint de acord, sau ar trebui sa fie de acord.) Abia apoi poate urma…
PASUL 3 – Stabilirea de relatii bilaterale reciproc avantajoase
Este esential sa avem o economie sanatoasa si orice partener de afaceri pe plan international este bine-venit. Va trebui sa devenim prieteni cu TOTI vecinii si sa militam pentru neutralitate in orice conflict. Si pentru pace! Fortele progresiste vor avea grija de aceste aspecte. Se poate chiar realiza un model de taxe si cooperare similar Uniunii Europene, dar FARA Guvernare Suprastatala. Aceste lucruri totusi nu se pot realiza fara…
PASUL 4 – Educatie avansata
Este necesar sa inceapa un program de reforma radicala a sistemului de invatamint. Oamenii vor fi educati in spiritul tolerantei, al pacii si al intelegerii. Educatia comunitara, ecologica, politica si minim o limba straina comuna tuturor scolilor (de preferat engleza) va fi obligatorie! Fortele progresiste vor avea un cuvint de spus si aici, de exemplu propaganda anti-religioasa, ce poate fi mult mai eficienta intr-un climat de liniste si bunastare. Abia apoi poate urma…
PASUL 5 – Schimbarea sistemului
Odata populatia educata, se poate instaura firesc Democratia Directa! Din acest moment relevanta va fi parerea majoritatii, clasa conducatoare va disparea si oamenii isi vor lua destinul in propriile miini. Fortele progresiste vor trebui sa vegheze in continuare la buna desfasurare a procesului democratic si la asimilarea multiculturala, pe modelul: libertatea ta se opreste atunci cind imi incalci mie libertatea (sau „nu fa altuia ce nu-ti place tie sa ti se faca”).
Odata instaurata Democratia Directa, populatia isi va hotari modelul economic, de guvernare (stinga-dreapta), etc. DAR fortele progresiste vor avea in mod firesc un cuvint de zis, cuvint ce se va face auzit in functie de puterea argumentelor lor. Un prim pas ar fi militarea pentru Venitul minim neconditionat.

Dupa cite observati, in toti cei 5 pasi „stinga” va avea un rol bine determinat si EXTREM de important!
Am scris acest articol pentru ca observ o batalie continua stinga-dreapta, neconstructiva, care nu face decit sa ne indeparteze de la ceea ce ne dorim cu totii. Nu trebuie sa tinem cont decit se situatia in care ne aflam in prezent, atita tot.

Reclame
Published in: on 18 noiembrie, 2015 at 7:00 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/11/18/ginduri-de-viitor-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. La multi ani!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: