Tata Soros

Subiectul ONG-urilor lui Soros e interesant!
Soros finanteaza studii asupra preferintelor politice ale populatiei, studii care nu intotdeauna sint aduse in ochii publicului (de obicei se stie de ele in cercuri restrinse si trebuie sa stii unde sa cauti – vezi studiile Friedrich Ebert Stiftung).
Soros finanteaza o gramada de organizatii activiste, printre care Alburnus Maior si Militia Spirituala. Recunosc ca mie nu mi-a pasat prea mult de chestia asta, pentru ca pe vremea cind ieseam in strada alaturi de ele simteam ca fac ceva corect si util.
Acum n-as mai simti asa!
Stiu foarte bine cine este Soros si banuiesc ce urmareste: crearea unei false opozitii la actualul Sistem, opozitie care sa inlocuiasca opozitia reala. E o tactica veche si cunoscuta a elitelor politice.
Soros joaca la doua capete: in primul rind monopolizeaza scena activista impunindu-i anumite subiecte, in al doilea rind indeparteaza oamenii informati, prin faptul ca nimeni nu se implica in ceva ce are de-a face cu Soros.
Haideti sa nu fim naivi! Doar nu va asteptati ca unul dintre capii capitalismului mondial, al 27-lea ca bogatie din lume, omul care a jucat un rol semnificativ in caderea comunismului, sa fie… de stinga!
Ceea ce face Soros peste tot cu fundatiile sale este ”aducerea democratiei”. Va suna cunoscut? E doar o alta denumire pentru neo-colonialismul capitalist. In rest nu face decit sa distraga atentia activistilor pe probleme punctuale ce tin de efecte, nu de cauze (cianurari, gaze de sist, paduri, etc.).
Activistii sar fericiti in strada irosindu-si energiile incercind sa indeparteze efecte. Cauzele ramin neatinse: neo-liberalism, capitalism, neo-colonialism!
Incet, prea incet, adevarul iese la iveala: implicarea lui Soros in caderea comunismului, a loviturilor de stat, etc.
A nu se intelege ca e gresit sa iesi in strada pentru paduri si alte cele, nu, nu e gresit. Gresit este sa te rezumi doar la atit!
Iar tata Soros tocmai de asta are grija.

Reclame
Published in: on 26 octombrie, 2015 at 11:57 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/10/26/tata-soros/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: