Cu Allah inainte!

Pentru un ateu/agnostic, cresterea numarului de musulmani in Europa nu poate sa produca decit ingrijorare!
Pe linga faptul ca Islamul este cea mai intoleranta religie la adresa ateilor, este si cea mai conservatoare. Aparent mentalitatea islamistilor nu a evoluat deloc din Evul Mediu, de cind a murit Mahomed. Islamistii, asa cum faceau crestinii pe la sfirsitul evului mediu, inca se omoara intre ei pe motive de schisma religioasa (siitii si sunitii de ex.).
Chiar daca exista factiuni moderate, fundamentalismul islamic si-a facut aparitia constant de-a lungul istoriei. Chiar daca nu esti fundamentalist, ca islamist vei pierde cel putin o ora pe zi in ritualuri religioase iar, mai important, viata ta va fi dependenta de dogma! Spre deosebire de un crestin, care isi permite anumite derapaje de la dogma, derapaje pentru care popii nostri ofera darnici iertarea contra unei „mici” sume de bani, la islamisti nu ai voie sa gresesti. Ori te conformezi, ori nu esti islamist. Depinde doar cit de fundamentalista e factiunea in care te afli.
(La musulmani nu exista cler institutionalizat, deci o insititutie care sa regleze dogma si aplicarea ei. La musulmani comunitatea credinciosilor isi alege imamul, care face si spune apoi ce doreste si crede.)
Problema islamizarii Europei (care brusc nu mi se mai pare o utopie) este reala si infricosatoare, datorita fumului mintii asternut peste creierele religioase si a dogmei nemiloase (care incalca chiar si drepturile omului). Nu-mi pot da seama inca cui ii va folosi o viitoare islamizare…
Cert este ca mica invazie musulmana la care asistam va duce automat la exacerbarea sentimentelor religioase ale crestinilor. Credinta lor se va intari sub asaltul cultului islamic, asa cum a fost si pe vremuri.
O populatie indoctrinata cu religie va fi mai usor de controlat, fie ca e musulmana, fie ca e crestina. Iar intr-un mediu cu multi musulmani, ateii/agnosticii vor fi redusi la tacere (pentru a nu incalca demnitatea credintei unora, cica).
In concluzie, nu am de ce sa fiu incintat ca Europa primeste musulmani. Ca si liber-cugatator nu vad absolut nimic bun in asta! Ramin la parerea ca acest exod NU trebuia sa se intimple, in special cauzele care au dus la el si ca directia in care se indreapta toata treaba asta e complet gresita. Multiculturalism nu inseamna contopirea unei civilizatii net inferioare ca mentalitate (sau barbara, cum o numea Djuvara), o civilizatie prin excelenta dezechilibrata si ofensiva, cu o civilizatie putin mai evoluata dar profund instabila, aflata in plin proces de transformare.
De ce spun ca musulmanii sint ofensivi? Pentru ca pina acum nu am dovada ca ei sint pregatiti sa accepte alte religii (sau non-religii). Pina acum stiu doar ca un musulman considera ca religia lui e cea mai buna posibil, ca Saria e legea suprema si ca restul sint niste fiinte inferioare si debusolate, demne de mila sau numai bune de macelarit. Mi se pare ca exista o diferenta subtila intre modul de perceptie al unui crestin vis-a-vis de alta religie (de multe ori cu simpatie sau curiozitate) si modul de perceptie al unui musulman. Ceva imi spune ca la musulmani e suficient sa se stringa in numar mare pentru a incerca apoi sa-si impuna credinta. Faptul ca stapinii de saormerii de la noi inca nu fac scandal este datorat doar numarului extrem de mic.
Djihadul (razboiul sfint) face parte din Saria. In Coran scrie clar:
„Deci nu fiti slabi si nu chemati la pace cind sinteti voi deasupra, caci Dumnezeu este cu voi si nu va insala pentru faptele voastre.” sura XLII, 37.
Probabil ca in unele tari islamice nu se produce epurarea totala doar de frica sanctiunilor internationale. S-ar putea totusi sa ma insel…
Oricum dictaturile socialiste au fost exact ce trebuia pentru ca aceste tari sa poata evolua. Au dovedit-o, inclusiv in Turcia lui Ataturk (desi se spune ca Ataturk ar fi gasit o cale intre capitalism si socialism).
In febra occidentului neo-liberal de a scapa de orice remanenta socialista si de a pune mina pe resurse, ne-am resuscitat cel mai puternic inamic: islamul!

Anunțuri
Published in: on 11 Septembrie, 2015 at 10:13 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/09/11/cu-allah-inainte/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. ISIS sunt cei care interpreteaza Coranul ca la carte. Aia e adevarata fata a religiei lor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: