Allah cu mila

Tot vad agitatie pe motivul imigrantilor, in general mostre de intoleranta maxima la adresa unora sau a altora. Aia de se dau mari toleranti ii scuipa pe aia anti-imigranti, care la rindul lor ii scuipa pe imigranti.
Toate pigmentate cu aroma daco-romaneasca sau marxist-internationalista.
Si asa dezbinarea e maxima si posibilitatea de capete sparte si gloante in ceafa creste. Ratiunea lipseste de la apel!
Sincer sa fiu, mie mi se rupe cine e anti-imigrant din lista mea sau cine nu e. Citesc cu un zimbet retinut isterii din ambele parti si n-am de gind sa scot pe nimeni din lista, ba chiar astept cu nerabdare sa ma intilnesc la o bere cu unii dintre cunoscuti ce au pareri fundamental diferite (pacat ca nu pot bea cu toti in acelasi timp).
Eu mi-am mai expus parerea in aceasta privinta: datorita Sistemului eminamente cretin in care se balaceste UE/SUA (neo-liberalism, neo-colonialism) era de asteptat sa se intimple asta. Sacalii capitalisti care ne conduc nu pot face o tara (a se citi imperiu) sa prospere decit furind resurse umane si materiale din alte tari. Eu, ca o oaie netrebnica ce ma aflu, fara nici o posibilitate sa influentez in vreun fel Sistemul (datorita imbecilitatii celorlalte oi care au impresia ca voteaza tot timpul rele mai mici) nu pot decit sa asist siderat la efectele inerente.
Unul dintre efectele politicii SUA/UE este radicalizarea nenorocitilor care au avut ghinionul sa fie indoctrinati cu Islam. Al doilea efect este cel al exodului acestor nenorociti.
Ca parere personala, refuz sa cred ca actualii conducatori ai lumii, actualele Elite, sint atit de incompetente, atit de stupide si patetice, incit sa fi ajuns la aceasta situatie din greseala. Chiar refuz sa cred asta, in ciuda tuturor evidentelor!
Parerea mea este ca aceste rezultate politice si sociale au fost prevazute si urmarite de foarte mult timp, cu un anumit scop. Eu cred ca acel scop este, in esenta, destabilizarea si militarizarea planetei si crearea unui imperiu fascist global condus de un Guvern elitist Mondial. Mai multe informatii obtinute din surse diferite pe parcursul mai multor ani ma fac sa banuiesc acest lucru. Dar… s-ar putea sa gresesc iar Elitele sa fie la nivelul de inteligenta/ratiune al unui paznic de aprozar. (In ambele cazuri situatia e trista!)
Deci practic cum se defineste criza imigrantilor, in opinia mea: un exod masiv programat de populatie indoctrinata si infricosata, aruncata peste capul altei populatii manipulate si infricosate. (Teoretic se urmareste reducerea ambelor populatii, pe viitor.) Rezultatul va fi un conflict inerent din care va cistiga… al treilea, adica Elitele ce vor aduce ”solutiile salvatoare” – armata globala NATO care va rezolva lucrurile in stilu-i deja caracteristic, adica un macel prelungit care in loc sa rezolve probleme, creeaza probleme.
Cum spuneam ambele tabere, nationaliste sau globaliste, deja s-au inflamat. Balele ambelor vor da pe dinafara, vor incepe sa se muste intre ele, aducind astfel instabilitatea mult visata de orice conducator totalitar.
Ca sa fiu mai clar: problema pro-emigranti/anti-emigranti e complet falsa! Cei pro-emigranti nu inteleg ca acest exod putea fi prevenit iar emigrantilor le era mai bine in tarile de bastina, acolo unde au stat pina sa fie alungati de situatie.
Cei anti-emigranti nu inteleg ca pentru a scapa de emigranti e suficient sa indeparteze cauza, adica tocmai acel Razboi pentru Resurse.
Din punctul meu de vedere, consider ca Europa si-a copt-o singura, prin alianta ei bolnavicioasa cu sceleratii SUA. Mai consider si ca Islamul e potential cea mai periculoasa religie vis-a-vis de drepturile fundamentale ale omului si ca natiunile europene ar fi putut profita de acest exod pentru a-i reeduca pe nenorociti. Doar ca aceasta reeducare e imposibila acum, la cit e de imatur sistemul educational occidental (sa nu mai spun de cel romanesc).
Deci Dumnezeu(Allah) cu mila! Ca oi oricum sint in exces…

Reclame
Published in: on 10 septembrie, 2015 at 8:21 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/09/10/allah-cu-mila/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Cu dedicatie speciala:


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: