Al 4-lea Reich

Ieri am spus intr-un comentariu ca in curind va veni NATO sa ne ”salveze” de imigranti. Nu stiam ca deja este chemata de Cehia sa gestioneze criza.
Si iata, dragii mei, cum vor reusi Elitele sa faca din Europa al doilea super-stat fascist militarizat (SUA este primul).
Ambele super-state, SUA si UE, au fost aduse in halul asta pe motivul ”pericolului musulman”, pericol care a fost zgindarit, amplificat, uneori chiar creat de catre interventiile NATO/Israel!
Elitele financiare evreiesti, europene si americane nu se vor lasa pina cind nu vor aduce intreaga planeta in aceasta situatie! Este singurul mod prin care vor reusi sa-si indeplineasca planul de infiintare a unui Guvern Mondial.
Tineti minte, Puterea cere mai multa Putere! Puterea inseamna Control! Visul oricarui om ajuns la Putere a fost sa controleze planeta. Un om singur nu poate sa faca asta, deci Elitele s-au unit.
Traim in cea mai tulbure perioada a istoriei, perioada in care vom putea ajunge la un Imperiu totalitar global.
Tineti minte si ca nu poti Controla o populatie care nu se teme. Pentru a face ce vrei cu oamenii, trebuie sa-i faci sa se teama, sa-i mentii in intuneric iar tu sa detii faclia ”salvatoare”. Incet, incet libertatile noastre individuale vor disparea si vor fi inlocuite cu protectia unei noi ”elite” militarizate, fata de care vom fi ”datori”.
Lupii au pus stapinire pe stina! Ne traim ultimele momente de Libertate, atita cit am avut pina acum!
Sprijiniti ORICE initiativa care se opune Elitelor financiare SUA/UE. Si cind spun ORICE, sint foarte serios! Nimic nu poate fi mai rau decit un Guvern Fascist Mondial! Cine va detine puterea absoluta va putea face atrocitati inimaginabile si sigur o va face. Puterea ia mintile celor care o au. Istoria nu minte!
Nicicind in istorie insa nu s-a ajuns la dominatie mondiala, la Putere Absoluta. Terra poate deveni cea mai trista planeta din Univers. Depinde numai de noi sa nu ajungem asa. Problema e ca nu prea avem timp: odata ce Elitele vor capata statut de Semizei, avind pirghiile omenirii in miini, va fi EXTREM de greu sa scapam de ele! Practic vor detine o armata si o politie mondiala pe care o vor misca pe harta oriunde se va ivi un nucleu de rezistenta. Daca nu se pot uni nici macar membrii unei natii, cum se va putea uni toata omenirea?

Reclame
Published in: on 29 august, 2015 at 1:58 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/08/29/al-4-lea-reich/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: