La granita…

Eu m-am cam saturat de ideile astea sifilitice ale romanilor, natia cea mai behaitoare din lume, in privinta emigrantilor. La toti le tremura chilotii ca vin arabii peste noi si atunci ii injura pe arabi. Dar s-a pus cineva in locul lor???
Uriasa ironie este ca romanii sint EXACT in situatia arabilor, cu o mica diferenta: din cauza asezarii geografice si a religiei lor (tot abrahamica, tot de rahat) au scapat deocamdata de razboi. La noi s-a facut colonizare pasnica! Noi acum sugem ciorapul la americani ca niste curve ordinare, fara sa fi zis nici pis, in liniste, tacuti, in genunchi si frinti de spate. Cine e mai demn, mai astia care ii injurati toata ziua pe arabi: romanii care s-au plecat de buna voie, sau natiunile care au avut ghinionul sa fie indoctrinate cu o religie o leaca mai diferita si la care n-a prins nicicum orinduirea capitalista? Cine e mai demn? Ala care se inclina pina la pamint la stapin, sau ala care e efectiv zdrobit, de trebuie sa fuga in cele patru zari?
In plus, JUR ca n-am vazut pina acum arab fundamentalist in Timisoara (si cunosc ceva arabi)! Toti is ok, cu saormerii sau magazine, cu familie, stiu romaneste, se duc in liniste la moschee si singurul lucru care ma enerveaza este ca la magazinele lor non-stop (pentru ca romanii nici asta nu-s in stare sa faca) nu au alcool.
Deci acum pe bune ba pirliciunilor, uitati-va la voi, la natia asta de cacao, inainte sa-i tot umflati in vorbe pe arabi. Daca Stapinii nostri la care le spalam curul cu limba zilnic nu ii dezbinau si nu ii atacau, nu ne trezeam cu arabii peste noi. Stateau acolo, cuminti, la ei acasa si isi citau din Coran ca babele noastre din Biblie (multe babe nici nu stiu sa citeasca la noi).
Si stiti de ce imperiul american ii ataca si astfel ii radicalizeaza si ii trimit prin toata lumea? In primul rind pentru ca natiuni colonizate ca romanii tac si produc, sporindu-le astfel puterea.
Sirbii, vecinii nostri, n-au pus botul la Stapinii americani. S-au luptat cu ei si cu toata sleahta de elitisti. Si au 3% din populatie musulmani! Si traiesc ok cu ei acolo de sute de ani. Si vor mai trai!
Numai romanii si-au pus pe cap flocii de sub coada Unchiului Sam si fac acum pe sensibilii. Bai oilor, daca nu vreti arabi in tara, spurcati-i pe americani, nu pe emigranti! Dar stiu ca nu se poate, romanul, ca orice catel, e dedicat stapinului pina la moarte! Si stie sa latre…
P.S.
In aceeasi ordine de idei, m-am saturat si de ametitii aia care se imbraca in piei de oaie, isi pun caciuli strimbe, aprind un foc pe un deal apoi se drogheaza cu cocaina (ca altfel nu-mi explic) si clameaza sus si tare ca ei sint daci si sint cei mai puternici si mai uniti din lume. Apoi isi fut cite o poza in care apar maxim zece persoane si declara bovin ca ”romanii s-au trezit si s-au unit”. Pe linga prostia monumentala demontata de adevarul genetic (nu sintem cu nimic mai daci decit restul tarilor din jur), mai este si lipsa totala de ratiune, pierderea completa a contactului cu realitatea: bai drogatilor, de cind dracu 10 persoane reprezinta intreaga populatie a Romaniei? Si unde visati voi trezire mah? Singura trezire pentru voi este trezirea din betie, dimineata, cind trebuie sa mergeti la corporatie.
Pfff… chiar o iau razna in tara asta! In loc sa devenim mai intelepti, devenim din ce in ce mai dobitoci!

Reclame
Published in: on 27 august, 2015 at 5:19 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/08/27/la-granita/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: