Scrisoare deschisa domnului primar Nicolae Robu, postata pe pagina dinsului de Facebook

Domnule primar,
Ca si cetatean al urbei pe care o conduceti, nu pot sa ramin nepasator la deciziile dumneavoastra. Constat cu ingrijorare anumite semne care ma indeamna sa va trag un semnal de alarma vis-a-vis de starea dumneavoastra de sanatate.
Am remarcat anumite tipare in comportamentul dumneavoastra si as dori o confirmare ca ma insel, pentru binele comunitatii. Voi puncta concret:
1. Ati adus niste palmieri care costa mult si efectiv nu ati tinut cont de clima in care acestia traiesc. Ati justificat acest act bizar prin faptul ca timisorenii au nevoie de un cadru relaxant.
2. Ati defrisat mai multe locuri din oras, in special Piata Libertatii, care acum arata ca si epicentrul unei explozii atomice. Ati justificat asta tot prin dorinta timisorenilor de a se plimba si a se relaxa la terase.
3. Ati interzis protestele in Piata Operei, incalcind constitutia si legea 60/1991, cu justificarea ca timisorenii trebuie sa se relaxeze plimbind balonase si uitindu-se la porumbei.
4. Va pregatiti sa instalati o fintina scumpa cu beculete, lasere si panglicute, pentru, bineinteles, relaxarea timisorenilor.
Mai mult, organizati sondaje de opinie in care stergeti userii care nu sint de acord cu ideile dumneavoastra (vedeti sondajul Tion), apoi declamati cu majuscule ca respectati dorinta majoritatii.
Nu pot trece cu vederea nici aspectul dumneavoastra din majoritatea pozelor aparute in presa in care gesticulati sau urlati cu parul vilvoi.
Ma voi opri deocamdata aici cu exemplele. Nu pot sa ignor acea obsesie in ceea ce priveste relaxarea timisorenilor pe care dumneavoastra o doriti cu ardoare, intr-atit de tare incit incalcati legile si falsificati rezultate. Nu pot sa ignor nici modul autoritar in care va desfasurati activitatea.
Toate aceste aspecte denota un anumit dezechilibru care este cit se poate de firesc, tinind cont de pozitia dumneavoastra. Nu toti oamenii sint nascuti sa fie lideri sau sa faca fata presiunilor de partid sau a unui job solicitant. Poate de aceea aveti si aceste dorinte de relaxare.
Sugestia mea respectuoasa este sa urmati exemplul presedintelui Romaniei, colegul dumneavoastra de partid, si sa va luati cit mai multe concedii, macar in tara daca nu in strainatate.
Pe de alta parte va inteleg pozitia! In timpul domniei dumneavoastra asupra Timisorii, birturile, discotecile si festivalurile au luat o amploare impresionanta. Este firesc ca in acest regim neo-liberal de austeritate sa oferim populatiei circ… si uneori piine! Este firesc ca dupa ce muncitorii Romaniei care a devenit colonie UE trudesc pentru elitele neaose si straine, sa le oferim bruma de relaxare care sa-i mentina pe picioare!
Totusi, pentru linistea mea si probabil si a altor cetateni, as vrea sa ne prezentati analizele psihiatrice la zi, de la cel putin doua policlinici.
Sper ca imi intelegeti ingrijorarea si dorinta de bine si pentru dumneavoastra si pentru populatia pe care o conduceti cu nedisimulata mindrie.
Cu respect,
Un timisorean ingrijorat

P.S.
O prima dovada de normalitate si firesc ar fi mentinerea acestei scrisori pe pagina dumneavoastra. Astfel imi veti demonstra bunele intentii si spiritul democratic ce va anima.
Indraznesc sa sper si la un raspuns…

Anunțuri
Published in: on 31 Iulie, 2015 at 8:25 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/07/31/scrisoare-deschisa-domnului-primar-nicolae-robu-postata-pe-pagina-dinsului-de-facebook/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: