Tic-Tac…

Mi se pare mie sau se surpa tot fundamentul politicii de dreapta?
Aud tot mai des schelalaituri pe diferite tonuri ca ”vai, ce ne facem, vin criminalii comunisti si iar ne intoarcem in vremea gulagurilor”. Presa vuieste panicata, inclusiv in Romania, ca ”apar tendinte de stinga”.
Ieri am citit un articol intr-un ziar din SUA in care un nefericit declama ca ”daca pina si Papa e de stinga, cum vor mai gasi consolare si ghidare spirituala oamenii seriosi, adica aia de dreapta? Ca Papa a acceptat secera si ciocanul, adica regimul ala criminal si odios care a ucis mai multi oameni decit orice regim!”
DA! UNELE regimuri socialiste au fost de-a dreptul criminale. In mare parte a depins de conducatori si cultura locala, pentru ca populatia care alegea regimul era prin definitie needucata. Stalin, Pol Pot si altii au ordonat uciderea a milioane de oameni. In general intelectuali, oameni inteligenti si utili societatii, oameni care nu meritau sa fie ucisi (nu ca altii ar merita).
In schimb alte regimuri, in afara de revolutia initiala care, firesc, a fost stropita cu singe, au fost mai ponderate. S-a incercat crearea unui climat global de prietenie, pace si colaborare. S-a incercat independenta financiara si economica. S-au incercat noi paradigme de organizare sociala si economica. S-a experimentat, uneori la un nivel infantil, dupa cum dicta vreun dictator fara studii. Dar intentiile au fost bune!
Desigur, veti spune ca si intentiile lui Hitler au fost bune si ale lui Breivik si ale multor criminali odiosi si nebuni notorii. Aveti perfecta dreptate! Insa ce te faci cind Terra e pe cale sa devina condusa (sau distrusa) de niste nebuni cu intentii pur malefice? Pentru ca exploatarea, guvernul mondial, razboaiele si, in general, dominatia dorita de Elitele actuale, nu pot fi nicicum catalogate ca fiind pozitive. Sint pur si simplu MALEFICE, oricum le-ai lua! Merkel nu are nici o scuza cind ii ameninta pe Greci, in afara de orgoliul ei propriu. Nu are nici macar scuza ca poporul german o va duce mai bine. Bilderbergii nu au nici o scuza cind vor dominatie mondiala, in afara de propria lor lacomie. Conducerea SUA+Israel incearca sa inventeze scuze printr-o propaganda furibunda atunci cind ataca tari absolut neutre lor si ineaca in singe populatii intregi, scuze din ce in ce mai transparente si de prost gust.
Da, asta ar fi un punct in plus pentru ”comunisti”: bunele intentii, sincere.
Mai exista un punct in plus, un punct de care nu tin seama schelalaitorii conformisti si conservatori: cum a aparut comunismul! Pai fratilor, fara MIZERIILE pe care le faceti, fara nedreptatea, inegalitatea, exploatarea, manipularea si frica constanta de viitor, fara atrocitatile corporatiste, dezumanizarea oamenilor, liderii psihopati pe care ii propagati, bolile false, mincarea proasta, goana perpetua dupa bani, fara ALIENAREA CAPITALISTA comunistii de care va e atit de frica n-ar fi existat.
Daca voi, nemernici capitalisti, ati fi pus in practica asa cum scrie la carte regulile pietei libere, poate ca n-ar fi existat comunismul aplicat (caci si comunismul teoretic e cu totul altfel decit cel practicat).
Si va mirati ca oamenii aceia pe care ii tineti cu buna stiinta in intuneric va iau glanda! Va mirati ca sclavii se revolta si sparg vitrina cu bibelouri. Va mirati ca oamenii aia alienati pe care ii produceti pe banda rulanta ajung sa va alinieze apoi ei pe stadioane cu cite un glont in cap.
Da, sincer, cind ma uit acum in ce hal a ajuns lumea din cauza capitalistilor, cind ma gindesc ca s-ar putea ca in rastimpul vietii mele sa dispara specia umana IN INTREGIME, nu doar citeva milioane, imi vine sa va ucid! Incet, studiat si astfel incit sa simtiti cele mai mari dureri, nenorocitilor!
Dar n-o voi face, chiar de as avea ocazia. Am sa va iert, am sa ma prefac ca nici n-ati existat si ca totul a fost un cosmar. In schimb am sa pun mina la constructia unei societati noi, in care sa traim CU TOTII bine, pe cit posibil. Am sa aplic ratiunea si bunul simt. Am sa incerc sa repar greselile inaintasilor. Am sa incerc sa fiu MAI BUN!
Asta voi face eu, pentru ca din fericire am o educatie si niste principii. Dar nu garantez pentru ”pulime”, da, pulimea aia pe care voi, rinjind, o considerati inferioara si ca trebuie sa ramina inferioara. Pulimea aia pe care se bazeaza toata filozofia voastra de ”dreapta”. Tot ce pot e sa ma rog, asemenea Papei, sa fi evoluat destul incit sa nu va imbaieze in singele propriu.
Inca mai aveti timp, Elitelor, sa va pregatiti o aterizare usoara. Incercati sa mai taiati din biserici si sa faceti scoli, pentru ca voi stiti foarte bine ce inseamna o educatie buna!
Incercati, macar acum, la sfirsit, sa compensati instinctele primare ale oamenilor printr-o manipulare pozitiva. Pentru ca voi stiti foarte bine sa manipulati!
Incercati, in sfirsit, sa fiti OAMENI!

Reclame
Published in: on 15 iulie, 2015 at 2:12 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/07/15/tic-tac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: