5 argumente sa nu votezi Bilderberg

Citeva argumente forte pentru care Bilderbergii trebuie luati in serios!

Intotdeauna m-am intrebat de ce indivizii care se intilnesc la Bilderberg trebuie sa-si riste camuflajul. De ce nu se pot intilni on-line sau prin conexiuni securizate? De ce trebuie sa faca tot circul ala mediatic, in care mobilizeaza abuziv politia si chiar armata tarii gazda. Adica e in interesul lor sa treaca neobservati, nu?

1. Ei bine, primul argument este tocmai SECRETUL! Oamenii astia detin un secret atit de mare, incit nu-si permit sa riste medii virtuale, indiferent cit sint de securizate. Conversatia fata in fata, limbajul trupului, socializarea, conteaza pentru ei! Vor sa se vada, sa se „miroasa” si sa nu existe nici cel mai mic dubiu in privinta interlocutorilor.
In momentul in care niste oameni au secrete fata de alti oameni, inseamna ca celorlalti nu le-ar conveni acele secrete sau ar putea interfera in mersul treburilor stabilite. Putem totusi sa ne gindim ca Bilderbergii vor sa ne faca surprize frumoase de zilele onomastice.
Tocmai pentru ca tin atit de mult la Secret, ma indoiesc ca Bilderbergii ar lasa ceva sa scape in exterior. Nu am luat in considerare nici o informatie „scursa”, in afara de infiintarea unui Guvern Mondial. Aceasta etapa este absolut fireasca in drumul unei Elite mondiale.

2. Al doilea argument pentru care acesti oameni trebuie luati in serios: sint tocmai… ELITA, adica cei mai influenti oameni ai planetei! Punct! Cei mai influenti politicieni, cei mai influenti oameni de afaceri, cei mai influenti militari, cei mai bogati bancheri. Nu prea poti gasi oameni mai influenti ca ei pe Terra (in afara de Asia, India si Rusia, care nu participa la intruniri).
Cind atitia oameni influenti se intilnesc, nu discuta doar despre femei si fotbal!
Iata o lista cu majoritatea participantilor si functiile lor:
https://en.wikipedia.org/wi…/List_of_Bilderberg_participants

3. Increngaturile dintre membri formeaza o RETEA de multe ori ASCUNSA. De exemplu familia Rotschild si-a trimis un ginere, de aceea numele lor nu apare pe lista. Putem deduce de aici ca unii se feresc sa apara la intuniri, fiind constienti de caracterul lor compromitator.
Ma indoiesc ca intregul clan Rotschild a suferit o indigestie in zilele intrunirii sau s-a suparat ca i-au batut ceilalti la poker.

4. Unii participanti si-au lansat CARIERE internationale abia dupa ce au participat la intrunire, de exemplu Bill Clinton. Putem deduce un mecanism de investire intr-o functie, pentru o anumita misiune.
Ma indoiesc ca a avut loc urmatorul dialog:
X: – Auziti mah, ce-ar fi sa-l invitam pe Billy Clinton. Cica joaca bine golf.
Y: – Bine mah, invita-l. Dar cica e mare playboy, desi e insurat. Fute tot ce prinde.
Z: – Nu conteaza fratilor, o s-o consolam noi pe nevasta-sa, daca nu-i dam un Blow-Job, macar un Job sa-i dam!

5. In mod sigur INFLUENTA Bilderbergilor te afecteaza si pe tine! Te uiti la canalele lor TV, citesti ziarele publicate de trusturile lor, maninci mincare din companiile lor, ei iti fac legile si iti hotarasc soarta financiara prin banci.

Nu te mai prefa ca totul e prea exagerat ca sa fie adevarat si ca tara ti-e condusa de Mutul si de Chiorul pe care i-ai ales dupa chipul si asemanarea ta!

Anunțuri
Published in: on 13 Iulie, 2015 at 8:31 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/07/13/5-argumente-sa-nu-votezi-bilderberg/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: