Pina cind?

Bun, fain, au votat grecii cu NU! Populatia Europei a inceput sa se trezeasca, UE pare sa se clatine, Merkel si Hollande au intrat in fibrilatii, reactiile sint impartite, toata lumea isi da cu parerea si nu exista nici un consens.
Haosul nu e bun!
Nu stiu daca a observat cineva atitudinea SUA/NATO/UE in ultimele luni. Indivizii pierd teren si ei stiu asta. Marea lor „constructie” incepe sa pice iar planurile Guvernului Mondial (pe care sint sigur ca le-au elaborat in detaliu de-a lungul mai multor intilniri ale Clubului Bilderberg) se pare ca nu decurg ca la carte.
NATO face declaratii din ce in ce mai virulente la adresa Rusiei si a Chinei. Au inceput miscari de trupe in tarile care se invecineaza cu Rusia iar strategia de securitate a SUA se axeaza clar pe un conflict. Relatiile americane cu Rusia sint cele mai tensionate de la Razboiul Rece incoace.
Pierderea unui aliat invecinat cu Rusia (Grecia) pare destul de sigura, ceea ce inseamna ca a sosit vremea unei mutari decisive in jocul de sah. Ce inseamna asta pentru Romania? Simplu: catastrofa!
Pe linga faptul ca vecinii nostri sint tot mai pro-rusi iar aliatii incep sa se clatine, noi reprezentam si avant-garda unui viitor conflict. SUA si-a asezat cu incredere scutul anti-racheta pe teritoriul tarii iar geografic ne aflam printre cei mai apropiati de Moscova. Intr-un razboi conventional Romania ar fi firesc sa fie atacata (si distrusa complet, de o parte sau de alta) prima.
Bineinteles ca Elitele financiare nu lucreaza la vedere. Pe tot globul se duce un razboi propagandistic furibund, pentru ca miza e uriasa – chiar Terra. La noi in tara (a se citi „colonie”) televiziunile mustesc de bale proiectate abil direct pe anusul Unchiului Sam. Romanii ingurgiteaza zilnic doze elefantine de detergent pentru creier.
Azi am avut confirmarea indirecta, prin declaratiile fostului presedinte Basescu, ca in Republica Moldova se incearca inflamarea situatiei cu buna stiinta. In timp ce intreaga Europa vibra cu ocazia referendumului din Grecia, in Moldova au aparut brusc citeva mii de „nemultumiti” care vor unirea cu Romania. Situatia pare aproximativ identica cu Maidanul ucrainean – maifestari de amploare, coordonate.
Este extrem de usor sa privesti prin valul de pe ochi: o atare situatie nu face decit sa ne infierbinte impotriva Rusiei si sa duca la justificarea unui razboi cu ea. (Elitele au facut deja un sondaj din care a reiesit ca doar 30% dintre romani vor razboi.) Cred ca nimeni nu e atit de naiv incit sa-si imagineze ca acum, dupa preluarea Crimeii, ar fi momentul oportun sa incerci sa smulgi ursului o bucata de carne din laba. Rusia e un pachet de nervi si pe buna dreptate!
Prompt, NATO deja „atentioneaza” ca Rusia va raspunde in forta deci, cu alte cuvinte, e cazul sa ne pregatim de razboi daca vrem Moldova. E infiorator cum se repeta istoria: romanii sint momiti sa devina carne de tun cu aceeasi bucata de pamint ca si in anii 40… pentru ca alt motiv nu ar avea.
Sa nu uitam ce am patit, totusi, atunci!
Sa nu uitam ca acum, poate mai evident decit atunci, sintem aliati cu o putere imperialista fascista care deja a intrat in declin.
Acum, cind alte popoare se zbat sa scape de lanturile (mai subtile) ale acestei puteri, noi sintem asmutiti sa ne dam viata pentru ideile schizofrenice ale unor psihopati plini de bani. In cel mai bun caz, in CEL MAI BUN, cistigul Americii va fi… Basarabia. Cistigul Romaniei nu va exista!
Azi, mai mult ca niciodata, ar trebui sa fim aliatii Rusiei. Din punct de vedere moral si uman cauza Rusiei, intrata in defensiva si hartuita constant de Armata Globala NATO, este net superioara cauzei imperialismului total.
Grecia s-a prins de asta, Ungaria la fel, Serbia la fel… si probabil si Bulgaria, care are pina si alfabet chirilic. Acum, cind omenirea are cea mai buna ocazie sa aleaga adevarata Democratie, sa slabeasca lantul globalizarii politice si a imperialismului total, sa darime planurile Elitelor, Romania (singura tara latina ortodoxa) din nou face opinie separata, alegind partea care o avantajeaza cel mai putin.
Pina cind?

Published in: on 6 Iulie, 2015 at 6:29 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/07/06/pina-cind/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: