E destul de clar acum?

Acum, ca am reusit sa depasim problemele spinoase ale Romaniei (noroiul de la Electric Castle, iubitul secret al Elenei Udrea, etc.) as vrea sa fac o scurta analiza a Realitatii.
(Ceea ce va voi spune la inceput iese complet din sfera supozitiilor, sint fapte dovedite, reale si extrem de importante! Va invit cu cea mai mare caldura sa le verificati.)

1. Anual circa 100 de oameni se intilnesc in spatele usilor inchise, in Clubul Bilderberg. Sint printre cei mai influenti oameni ai planetei, in special din SUA si Europa. Ei au fost initiatorii UE iar agenda lor de lucru urmareste crearea unui Guvern Mondial si a unei Armate Mondiale. Aceste informatii au fost confirmate de mai multe servicii secrete, inclusiv ale Romaniei si Rusiei.
https://youtu.be/1knr12NmI0Q
In afara unui nucleu stabil de 20-30 de oameni, restul sint invitati la sedintele Bilderberg.
2. UE este un concept initial creat de Clubul Bilderberg. Parlamentul UE, cel ce aproba legile, este o marioneta a Comisiei Europene, cea care propune legile si stabileste calea de urmat. Conducerea politica a CE este formata din 28 de Comisari si Presedinte. Fostul Presedinte al CE a participat la Bilderberg 2015.
http://europa.eu/…/institu…/european-commission/index_en.htm
3. Aparent Rusia, China, tarile arabe si India nu fac parte din organismele elitiste infiintate (si) de Rockefeller: Council of Foreign Relations, Clubul Bilderberg, Comisia Trilaterala. Aceste tari au cel mult statut de invitat sau observator. La Bilderberg 2015 a fost un singur rus, cu domiciliul in Franta.
http://www.bilderbergmeetings.org/participants2015.html

Luati o pauza si ginditi-va EXTREM de serios la agenda Bilderberg: infiintarea unui Guvern Mondial compus exclusiv din oameni ai Elitelor financiare sau din marionetele lor. Nu voi face comentarii asupra subiectului ci va las pe voi sa cintariti aceasta perspectiva.

Sa continuam cu niste presupuneri logice:
4. Grupul Bilderberg este format din factorii principali de decizie in politica si economia SUA si UE. De un sfert de secol politicienii nostri urmeaza neabatut aceasta politica si practic nu au nici un fel de initiativa personala. Cred ca este rezonabil sa presupunem ca acesti politicieni nu sint decit niste marionete ale Elitelor mondiale.
5. Desi la intrunirile Bilderberg participa directorii marilor trusturi media, niciodata nu a aparut in presa oficiala ce s-a discutat la acele intruniri. Este rezonabil sa presupunem ca mass-media oficiala ascunde o parte din Adevar sau manipuleaza intr-un anume scop.

Daca sinteti de acord ca punctele 4 si 5 reprezinta realitatea, cititi mai departe. Daca nu, reflectati in continuare la punctele 1-3, puncte asupra carora nu putem avea nici un fel de indoiala.

Ca si concluzii firesti ale punctelor 1-5:
6. Romania in prezent face jocurile Elitei financiare mondiale. Sprijina aceasta elita in incercarea de a infiinta un Guvern Mondial. Populatia este manipulata de mass-media oficiala astfel incit sa se ralieze acestui deziderat.
7. Daca sintem de acord ca politicienii nostri sint doar niste marionete, rezulta ca dezastrul in care se afla tara este facut cu buna stiinta de catre Elite iar teoria potrivit careia implementarea normelor UE si politicilor SUA ne poate salva tara este complet falsa. De fapt UE si SUA ne controleaza viata politica de ani buni.
8. ”Inamicii” aparenti ai Bilderbergilor sint Rusia, China si India, toate trei puteri nucleare. Indiferent daca inamicii sint aparenti sau nu, un eventual conflict nuclear ar implini un alt deziderat (neoficial dar logic) al Bilderbergilor: micsorarea populatiei globului.

In urma acestor rationamente putem deduce ce se intimpla astazi in Romania:
9. Conform unei ratiuni simple, SUA/UE nu ar risca un conflict pe teritoriul lor principal, atunci cind pot implica alte parti in mod direct. De la inceput rolul Romaniei a fost acela de colonie de sacrificiu: dupa preluarea resurselor si instalarea unei constructii defensive la adresa Rusiei, urmeaza implicarea Romaniei in prima linie a noului conflict. Exista o posibilitate uriasa sa fie asa!
10. Noile acorduri ale Statului Roman cu SUA permit instalarea de armament greu american pe teritoriul Romaniei, fortind autoritatile rusesti sa ne atraga atentia asupra Adevarului: alianta cu NATO nu face decit sa ne puna in pericol in loc sa ne apere!

Desi este de inteles preferinta romanilor pentru democratia aparenta pe model american si pentru stilul de viata consumerist, trebuie ca, prin cunoasterea si asimilarea unor repere reale, sa fim constienti de realitate: sprijinirea unui Guvern Mondial si intrarea Romaniei in razboi nu aduc nici un beneficiu tarii noastre, romanilor sau altor oameni, nici pe termen scurt, nici pe termen lung.
Singura optiune rationala a Romaniei in acest climat politic si economic este desprinderea de NATO (cit mai urgent) si, pe cit posibil de UE/FMI. (Grecia intentioneaza sa faca asta simplu, prin Referendum.) Daca ati inteles de ce trebuie sa facem asta (interesul Elitelor in Romania, agenda Elitelor si modul lor de manifestare) va rog sa explicati si celorlalti oameni. Cred ca argumentele sint suficiente pentru a intelege ca un om ce doreste parasirea sferei UE/NATO nu e neaparat comunist sau rusofil. Pina la urma tine de supravietuirea noastra ca Natiune si, de ce nu, ca Specie.

Published in: on 28 Iunie, 2015 at 6:49 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/06/28/e-destul-de-clar-acum/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: