Doua chestii religioase

1. Ierusalimul, orasul lui Isus! Faptul ca Iisus s-a invirtit in mare parte prin Ierusalim este un blestem total al acelor locuri. Practic a transformat, intr-un loc deja „luat”, unica religie monoteista (cea care nu permite decit un Dumnezeu) in a doua religie monoteista concurenta, apoi, cu ajutorul Profetului Mahomed, in a treia! Asta a insemnat desemnarea unei zone minate, un adevarat abator de oameni ce functioneaza si astazi. Pe acele locuri se ucid de mii de ani, aproape zilnic, evrei cu crestini, evrei cu musulmani, catolici cu ortodocsi (in unele cruciade), inclusiv crestini cu pagini sau cu atei. Ierusalimului i se mai zice si „orasul pacii”, probabil ca o suprema ironie. Cred ca nu a existat zona mai expusa razboaielor pe Terra decit Ierusalimul, mai ales de cind a aparut Iisus.
In traducere: Dumnezeu ne-a trimis Fiul ca sa ne macelarim intre noi ca niste animale demente, in timp ce ne zicea „sa ne iubim aproapele”. (Ma rog, din cite tin mine chestia cu iubirea aproapelui e un regulament intern doar pentru „poporul ales”, dar e frumos sa ne prefacem ca nu stim despre cine e vorba si ca putem fi si noi aia.)
Ma intreb cind isi va da seama lumea de ipocrizia uriasa ce se ascunde in spatele razboaielor religioase si cind va reusi omenirea, intr-un final, sa evolueze spiritual mai presus de stramosul maimuta.

2. Musulmanii teroristi! Arabii au o istorie complexa. Au avut mari invatati, au avut tot felul de credinte derivate si jocuri de putere. Nu toti arabii sint nebuni. E drept ca au o problema de… entuziasm in a-si manifesta credinta, o problema ce se poate rezolva usor prin educatie DAR ceea ce se intimpla azi nu e din vina lor… ci tocmai din vina „democratilor” de capitalisti!
Regimurile socialiste ale tarilor musulmane au reusit in buna parte sa opreasca razboaiele intre triburi. Au reusit sa le ofere citeva puncte comune pe baza carora sa-si construiasca o infrastructura moderna si o educatie avansata. In dulcea lor obsesie, neo-colonialistii neo-liberali au gasit mediul ideal in care sa reaprinda flama fundamentalismului si a intolerantei, terminind odata pentru totdeauna cu filozofia comunista. Regimurile socialiste au fost inlaturate din exterior (asemeni „revolutiei” din 89), dind drumul demonilor. S-a umblat cu niste fonduri pe ici, pe colo, s-au palmat niste arme si hopa: teroristii!
Mai mult, in distrugerea cauzata de porcariile de razboaie civile sau chiar directe cu colonizatorii, arabii si-au pus miinile in cap si s-au pus sa emigreze – dintre ruinele lor in tarile „democrate”, alea de-si dadeau cu caramida in piept ca sint tolerante si se pisa pe toti rasistii, in timp ce, pe la spate, le dadeau in cap la arabi cu drone.
In traducere: daca UE si SUA nu voiau viespi in casa, nu trebuiau sa agite cuibul.

Fratilor, voi ma cunoasteti deja! Hai sa nu ne mai mintim, sa lasam ipocriziile si sa constientizam, o data pentru totdeauna, ca doar Adevarul ne va Elibera, indiferent cit e de nasol adevarul asta!

Anunțuri
Published in: on 22 Iunie, 2015 at 8:26 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/06/22/doua-chestii-religioase/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: