Papusari si marionete

In timp ce marioneta Ioan Rus si-a exprimat parerea sincera despre familiile proletarilor (curve si golani), adevaratii papusari stau la 5 stele si pregatesc un nou act din aceeasi piesa pe care ne-o deruleaza de zeci de ani.
http://www.activenews.ro/…/Membrii-Bilderberg-se-intalnesc-…

Nu pot sa nu-mi imaginez satisfactia pe care o resimt cei 140 de participanti Bilderberg atunci cind se gindesc ca miliarde de oameni sint controlati de ei, ca deciziile lor au impact global, ca EI CONDUC!
In acest moment 140 de oameni pun la cale programul dupa care va functiona omenirea in urmatorul an, omenire ce se reduce la o turma uriasa de oi fara nici un drept de decizie!
Va marturisesc ca si eu, daca as face parte din acei 140, as resimti o scirba suprema fata de nemernicii aia inferiori, masele alea de manevra, legumele alea imense ca numar ce se uita cu gura cascata, muncesc pentru averea mea si accepta orice. „Curve” si „golani” ar fi prea putin spus, eu i-as cataloga „viermi” si „rahati” si, cel mai important, i-as trata CA ATARE!
Asta nu intelege lumea: ca elitele, mai ales alea din virf, se afla in imposibilitatea de a asigura un trai bun si decent maselor, tocmai din cauza parerii pe care o au despre mase, parere pe care o dobindesc in mod firesc, ca urmare a puterii pe care o detin. Cu cit puterea este mai mare, cu atit este mai mare infatuarea, siguranta de sine si dispretul fata de cei de sub tine. Cine isi imagineaza ca elitele sint formate din filantropi simpatici se insala amarnic! Puterea naste monstri, ii mentine si ii atrage.

P.S.
In lista celor 140 se afla un singur invitat rus, nici un chinez si nici un indian. Cred ca asta spune enorm de multe!

Reclame
Published in: on 14 iunie, 2015 at 11:55 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/06/14/papusari-si-marionete/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: