Inca o data!

Bun, deci acum avem si dispozitiv ultrasonic de reprimare a manifestatiilor. Ciinii elitelor cu monopol pe violenta recurg la mijloace subliminale de control a populatiei.
Desigur, totul in numele democratiei (si total opus ei). Se pare ca viziunea colonizatorilor americani asupra ideii de libertate si libera exprimare ne este exportata in regim de urgenta.
http://www.presalibera.net/fotovideo-abuzuri-retineri-si-am…
Populatia Romaniei, datorita asezarii ei strategice si a resurselor ce inca se afla pe teritoriul ei, trebuie sa fie cit mai obedienta. Daca nu s-a reusit spalarea ei pe creier, se apeleaza la ultima tehnologie de reprimare cvasi-violenta – LRAD.
Este totusi interesanta optica nenorocitilor care aplica aceasta tehnologie pe populatie. La ultima mea vizita la Jandarmerie (inainte de a mi se da amenda) mi s-a spus clar ca meseria jandarmilor este sa aplice legea, indiferent care ar fi ea.
I-am intrebat pe jandarmi ce se fac daca legile sint abuzive sau favorizeaza o anumita minoritate conducatoare. Mi s-a raspuns ca e… democratie iar acea minoritate este aleasa de catre majoritate. Deci jandarmii se simt chiar indreptatiti sa faca intocmai ce scrie in fisa postului.

Cred ca a sosit vremea sa inteleaga TOTI, dar TOTI, de la vladica la opinca, modul in care functioneaza sistemul si minciuna oribila dupa care se ascunde. Din cauza acestei lipse de intelegere a unor lucruri ELEMENTARE se petrec cele mai grave abuzuri si anomalii in societatea actuala.
Jandarmeria crede ca e Democratie si ca poporul conduce, drept urmare ea crede ca indeplineste vointa poporului.
Poporul crede ca e Democratie si ca el insusi este de vina in mare parte pentru alegerea elitei conducatoare si astfel este blazat si apatic, lipsit de speranta si perspective.

Dragilor, cei care imi cititi acest text, spuneti tuturor cunoscutilor, tuturor celor pe care ii intilniti si cu care vorbiti:
NU, NU TRAIM INTR-UN SISTEM DEMOCRATIC!
NU, PUTEREA NU APARTINE POPORULUI!
DE FAPT TRAIM INTR-O IMENSA MINCIUNA, sintem inselati zilnic, Sistemul este o frauda si tot ce ni se repeta permanent este doar o fatada dupa care se ascunde cruntul adevar:
Sintem condusi de o minoritate, de niste elite ce au reusit sa puna mina pe putere, sa-si construiasca legi care le favorizeaza, sa-si asigure imunitati si averi nelimitate. Nu este teoria conspiratiei, este purul adevar! La alegeri populatia este nevoita sa aleaga dintre acei oameni ai elitelor care au resursele si pirgiile necesare sa iasa in fata. Pentru a patrunde in cercurile elitiste trebuie ca un om sa fie aidoma lor. Sint cercuri inchise, bazate pe ideologii si interese comune.
De fapt poporul nu alege decit din doua optiuni predefinite, cu nimic diferite una de alta! Exista doua partide (sistemul bi-partinic este cam peste tot la fel) care doar aparent se afla in conflict unul cu altul. In realitate sint aceiasi oameni care migreaza si fac circ pentru mase.

Traim de fapt intr-un sistem AUTORITAR: dictatura unei minoritati impusa cu forta de institutiile de control ale Statului! Este opusul unui sistem Democratic!
Poporul NU detine nici un fel de putere, nici legislativa nici executiva. Orice initiativa a populatiei se poate cel mult concretiza, conform legilor actuale, intr-o petitie cu rol consultativ, care poate sa fie luata in considerare sau nu de catre acea minoritate conducatoare. Deci POPORUL NU DETINE PUTEREA!

Odata intelese aceste lucruri extrem de simple (puteti consulta legile), rezulta ca Jandarmeria apara de fapt interesele unei minoritati Mincinoase si Corupte, avida de Putere. Nu exista nici un motiv pentru un om obisnuit sa faca asa ceva, mai ales ca salariul jandarmilor este primit din banii contribuabililor, adica tocmai acei oameni aflati in exteriorul cercului elitist.
Apropo, am inteles ca de fapt Statul Roman nici nu exista din punct de vedere legal, nefiind nici o lege de infiintare a lui.

Reclame
Published in: on 9 iunie, 2015 at 4:39 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/06/09/inca-o-data/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: