Haide Poli!

Simt nevoia sa le zic ceva, mai direct asa, dacilor, mega-ortodocsilor stramosesti care se inchina la un evreu, ultra-romanilor ce mesteca tricoloare la micul dejun, prinz si cina, pupatorilor de moaste de Stefani cei Mari si Vlazi Tepesi, legiunilor cu zabrele, amicilor de arhangheli Mihaili, in general tuturor alora care isi dau cu caramida in piept ca SIMT ROMANESTE si ca homo sapiens (nu sariti, de data asta homo nu vine de la homosexuali) mai tari ca romanii nu au existat niciodata pe fata Terrei si ca Romania e Gradina Maicii Domnului, aparuta inainte de a aparea planeta Pamint si ca ei sint preferatii lui Dumnezeu (tot ala evreiesc) si ca ei se vor ridica impreuna ca un pumn zdrobitor in fata dusmanilor de neam.
Deci bai nefericitilor (voi argumenta mai jos), in timp ce voi va cautati confortul in iluzii prefabricate si va simtiti extrem de bine cu voi insiva sperind la interventii divine, Romania a fost deja colonizata! Pe bune! Mai mult, majoritatea resurselor din Gradina M D au disparut, deci gradina arata ca un cotet de porci pe cale de a se scufunda complet in rahat.
Asta-i numai una! A doua este ca voi, aia care guitati in acest cotet plini de incredere si infatuare, s-ar putea sa crapati destul de urgent! Da, bombardati de rusi! De ce? Pentru ca Domnul nu v-a ajutat creierul sa voteze altceva decit niste tradatori ordinari si lasi de neam si tara (la inceput) apoi nu v-a dat nici ratiunea de a pricepe ca NU prin votarea unei elite se rezolva treburile. Sau pur si simplu Domnul v-a lasat sa faceti ce vreti si ce puteti in fata propagandei si manipularii neo-liberale.
Mai mult, Domnul Iisus (sau care vreti voi), in atotputernicia sa nu va poate misca fuduliile din fata televizoarelor unde, atunci cind nu priviti la telenovele, fotbal sau tite goale, lingeti ecranul cind apare mina intinsa dupa bani a Preafericitului Trafalete.
In Timisoara, oras cu 400.000 de locuitori, la protestul din 9 mai impotriva defrisarilor Gradinii M D s-a prezentat doar… un nationalist. Hai doi! Restul erau din astia „platiti de Putin si Soros, anarhisti de extrema stinga, eco-teroristi care spurca neamul stramosesc” asa ca mine!
La urmatorul protest nici macar eco-teroristii n-au ramas si manifestam aproape singur pentru pastrarea Gradinii Maicii Domnului. De ce? Pentru ca floarea nationalismului timisorean isi zdrobea energia si plaminii la un meci prefabricat (la fel ca iluziile lor) de fotbal, meci ce nu are ca rezultat decit eventuala imbogatire a unor mercenari lovitori de besica.
Da, stiu, v-am lovit orgoliul vostru de romani veritabili, floarea est-europeana cu singe divin. Dar imi asum tonul si cuvintele, pe care eu le consider perfect adevarate (argumentele le tot expun de ani de zile).
Stiti de ce v-am lovit asa? Pentru ca da, in nemernicia mea internationalista, de stinga, nu vreau sa moara nimeni din tara asta, nici oameni, nici Natura. Si nu vreau nici sa ne subjuge alte imperii. Clar?
Daca as vedea si ceva actiune din partea voastra sau macar niste tupeu in fata autoritatilor care taie (la propriu) si spinzura, as tacea. Dar nu vad nimic, decit bolboroseli de oameni drogati cu aventuri mucegaite ale unor voievozi morti.
Cel putin in Timisoara…

Anunțuri
Published in: on 31 Mai, 2015 at 3:44 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/05/31/haide-poli/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: