Rommanika si Murica

Ca si agent sovietic platit de Moscova, sef de promotie impreuna cu nea Ilici si uzurpator al Democratiei ce ma aflu, va mai zic una:
SUA e cocalarul mondial! Dupa ce si-a cladit averea pe tot felul de smenuri, si-a luat Tanc clasa E cu aer conditionat si geamuri fumurii si acum le arata la toti degetul. Mentalitate de Ferentari. Iar care face nasoale e calcat in picioare. Pentru ca Murica POATE!
De fapt Murica asta e atit de multumit de sine ca o uitat ca mai is si alti smecheri, doar ca aia nu se dau in stamba ca el. Sa luam de exemplu China. China, cu cea mai mare armata din lume, nu a iesit decit de citeva ori din apele ei teritoriale la vinatoare de pirati… somalezi. (Vorbesc de perioada post-WW2)
Sau URSSul rusesc. Se stie bine ca tre sa fii ori cretin ori american ca sa te pui cu ursu! Toti care l-au tras pe urs de coada de-a lungul istoriei au iesit mega-sifonati. Daca au mai iesit… Pe unii ursul i-a bagat in birlog si astfel a devenit urs cu doi de S. Pe altii i-a lasat in pace sau i-a manevrat la modul delicat: integrare ideologica, parteneriate preferentiale, etc. In general ursu n-a sarit din birlog cu bale la gura sa atace pe oricine, desi e clar ca putea, daca avea singe cocalaresc.
Chestia cu ursul sta asa: dupa ce si-a incropit birlogul si a preluat o buna parte din Asia, a devenit comod. In prezent e al doilea mare exportator de petrol. Prin Siberia se gasesc fel si fel de bogatii. Armata are berechet. Ce ii lipseste e tendinta patologica expansionista a unor cocalari fara scoala.
Acum Ursu il incomodeaza pe Murica, pentru ca Murica s-a obisnuit cu traiul luxos. Tot plimbindu-se Murica prin padure dupa fragi si dupa mUrE, defecind prin toti boschetii si aruncind PET-uri goale de Coca-Cola pe marginea drumului, facind scandal cu Beyonce si Madonna la maxim, a dat peste vechiul birlog al Ursului. Desi Ursu dormea intr-un colt mai ferit, la Moscova (de unde vin io, bineinteles), nu i-a convenit! Nea Martin s-a enervat si-a dat cu laba de-a dizlocat Crimeea.
Lui Murica toata treaba asta i-a picat extrem de prost. Intregul lui orgoliu de Scula de Bascula s-a revoltat si asa a ajuns sa-si cheme curvele la raport. Printre curve se afla si eterna Rommanika, o individa cam labila si fara prea mari orizonturi saraca de ea. I-a tras-o si Ursu (ca doar is vecini), i-a tras-o Neamtu, i-a tras-o si Pista de la Buda, de fapt i-au tras-o cam toti, ca asa e cind esti curva si nu stii sa te intretii singur sau sa-ti faci o familie.
Acum i-o trage Murica la Rommanika de vibreaza padurea, inclusiv birlogu lu Martin. Iar Rommanika, pesemne suferind de un venerabil complex Stockholm, urla din toti rarunchii: ”Ia-ma! Ia-ma, nebunule! Jupoaie-ma, rupe totul de pe mine, tilharule! Ahhhh, ce bine e!”
Am auzit pe multi sa spuna ca Rommanika ar fi violata de Ursu daca Murica n-ar tine-o legata de pat. Nu mere asa simplu, sa va explic de ce:
1. Ursu deja i-a tras-o lu Rommanika! Cu spume.
2. Ursu sta in birlog, nu mai amusineaza la Rommanika inca de pe vremea cind Ceasca facea infuzii pentru FeMeI cu irigatii si tot tacimul.
3. Ursului ii plac familistele. Fete de calitate, fidele sau in curs de FIDELizare. Gen sirboaice, unguroaice (mai nou), chiar si cubaneze (are el un soft-spot pentru americance, dar tre sa fie musai latine). Pe familiste le alinta si le mingiie cu laba lui de Urs. Curvele nu-i plac, decit de-o tura, doua.
4. Desi Rommanika mai are ceva nuri, nu ar risca Ursu sa tulbure toata padurea pentru farmecele ei. E aiurea sa ataci o tara suverana non-fosta-urss si sa crezi ca-ti faci un bine…
…in afara de cazul in care tara aia e atit de timpita incit sa se ia dupa un cocalar care crede ca are sula mare si incepe sa traga Ursul de coada. DE VESEL ce e, Murica nu-si da seama ce face. De curva lui sa nu va mai povestesc!

Published in: on 4 Mai, 2015 at 11:18 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/05/04/rommanika-si-murica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: