Romania – SUA 1-1

De multe ori mi-am expus parerea despre SUA. O tara fondata de niste brute fara scrupule, fosti tortionari, stapini de sclavi, criminali care au ucis populatii intregi bastinase pentru pamint si resurse, pirati si afaceristi verosi. O tara ce inca de la infiintarea ei s-a aflat doar in rare momente intr-o stare de pace. O tara in care populatia este manipulata permanent de catre cei mai mari sarlatani pe care i-a avut omenirea, care una spun si cu totul altceva fac.
SUA este conglomeratul pseudo-national in care sper sa nu calc niciodata. SUA este imperiul scabros care intoxica planeta cu minciuni, iluzii si valori false. SUA este acea societate bolnava care, incapabila sa se descurce singura intre hotarele ei, investeste resurse astronomice in armate de ocupatie. SUA este expresia moderna a expansionismului irational, este noua Germanie nazista, noul Imperiu tarist, se bazeaza pe aceleasi pofte bolnave ale imparatilor romani, mongoli si chinezi din antichitate. Nu este absolut nici o diferenta intre setea de singe si de putere a unui Ginghis Han si setea de singe a magnatilor care se ascund in spatele conducerii SUA. In spatele poleirii civilizate a Americii se ascund aceleasi instincte animalice ale oamenilor de la inceputurile civilizatiei.
SUA este generatorul principal de ura si teama al planetei. Regimul ”democratic” american, mult mai perfid decit regimul nazist, mentine populatia globului intr-o tensiune constanta, studiata, la limita suportabilitatii.
Am afirmat de mai multe ori, fiind roman si traind in Romania, ca romanii mi se par a doua natiune pe scara manipularii dupa americani. S-ar putea sa ma insel iar oile mioritice sa nu urce chiar pina pe locul doi, dar imi asum greseala. Nu pot altfel cataloga o natiune inca hipnotizata de mirajul Visului American (TM), o natiune care alege de bunavoie de un sfert de secol sa fie condusa de pioni hidosi, fara nimic uman ramas in ei, o natiune care investeste sume exorbitante in confort psihic de cea mai joasa speta (aka religia ortodoxa) in loc sa investeasca in confortul material care de fapt ii lipseste.
Romania, sora de boala mai mica a SUA se distinge prin faptul ca este la fel de conservatoare. Romania, tara cea mai fundamentalista din Europa, tara ”seculara” cu cele mai multe biserici, tara in care popii sint cu mult mai multi decit doctorii, tara cu cele mai multe resurse dar cea mai mare saracie, isi tiriie existenta mizera intr-o promiscuitate asemanatoare calugarilor cersetori. Nivelul ei de mentalitate este un melanj malign de individualism capitalist si instincte samanice.
Din pacate m-am nascut aici, deci nu pot declara ca n-am sa vizitez niciodata Romania. In fiecare zi ma trezesc in aceeasi mizerie cenusie pictata cu aurolac de icoana ieftina. In fiecare zi prostia, incompetenta, rautatea si inconstienta unei populatii mentinuta deliberat la nivelul intelectual al negrilor africani de pe plantatiile fondatorilor Americii ma ucide incetul cu incetul.
Caci da, Romania este colonia moderna din care Imperiul SUA/UE isi extrage seva. Romania este acea tara violata, suferinda de complexul Stockholm, care urla biciuita ca mai vrea pula, in timp ce ”corabiile” cu sclavi fac rute inspre corporatiile biruitoare.
O data la citiva ani sclavilor li se ofera iluzia ca nu sint sclavi. Daca reusesc sa iasa din biserici sau de la serviciu, oile mioritice se incoloneaza behaind la urne, unde isi transforma viitorul in cenusa. Apoi se intorc la locul lor, in tarc… unde isi mai gasesc timp sa se uite urit la putinele oi negre care le fac semne disperate.
Fiind prea indoctrinati ca sa ne ajutam singuri, halucinam. Deci… Doamne-ajuta! (Desi nu-mi pot imagina vreun motiv pentru care un Zeu ar ajuta niste rebuturi care isi doresc sa ramina asa.)

Published in: on 29 Martie, 2015 at 6:06 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/03/29/romania-sua-1-1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: