Recrutati prostii

Militez pentru o armata de voluntari!
Vad ca sint o gramada de romani viteji care doresc sa-si dea viata pentru valorile neo-liberalismului american si neo-colonialismului NATO/UE.
Acesti romani se amuza inca de pe acum cu infringerea Rusiei de catre trupele romanesti curajoase si eficiente. Moralul lor este ridicat si asta ii califica drept buni luptatori. Mai mult, asta denota cit poate sa fie de eficienta propaganda occidentala.
Aceasta propaganda este atit de eficienta incit ii convinge pe oameni sa-si dea viata (cel mai scump bun posibil) pentru a fi mai… rau! Efectiv ii reduce pe oameni la niste drone teleghidate sinucigase.
Sa ma explic: de obicei razboaiele aveau o motivatie ce tinea de progres sau auto-aparare. In linii mari ucideai ca sa nu fii ucis sau ucideai pentru a scapa de stagnare, a schimba un sistem.
Razboiul pe care il vom duce acum este imposibil sa ne aduca vreun progres. Avem deja neo-liberalism american. Avem deja trupe americane in tara. Avem deja politica dictata de americani. Rusia era pina acum cvasi-inexistenta pentru romani (eu cel putin n-am vazut rusi in viata mea, dar americani am vazut cu duiumul). Inclusiv pe plan economic Rusia are relativ un cuvint minor de spus fata de celelalte corporatii occidentale.
Deci ce am rezolva ca intram in razboiul ”sfint” cu Rusia? Este extrem de posibil ca in proportie de 90% sa fim striviti din nou sub cizma ruseasca, sa ne faca economia praf, sa ne reduca la nivelul de acum 70 de ani. Dupa razboi vom ramine in cel mai bun caz la granita cu un imperiu ostil si nevoia perpetua de a ne apara.
Alte ”beneficii” nu vad!
Desigur, veti spune ca pentru a ne pastra statutul de aliati ai neo-liberalilor si promotorilor noii ordini mondiale (a se citi colonie economica si militara) sintem nevoiti sa incepem acest razboi. Din punct de vedere rational nu vad cum ne-ar putea obliga cineva sa participam la o lupta, decit prin forta. Adica daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra. Daca spunem ca nu sintem cu NATO, ne ataca NATO.
Acum, cum sa va zic, la o privire mai atenta e putin absurd! Sa presupunem ca Romania va refuza sa participe la aceasta actiune NATO impotriva Rusiei (are toate motivele sa o faca). Ce ar face NATO?
Ar ataca Romania ca sa ce? Fiind o membra NATO, complet sub tutela ei, o mai ia o data sub tutela ei? Avind economia deja vinduta si politicienii deja aserviti, mai preiau o data economia si mai cumpara o data politicienii? Cum ar putea sa atace NATO o membra NATO? Cum poti sa-ti ataci propria colonie ca sa o faci colonie?
Desigur, ne-am putea astepta la sanctiuni economice din partea ”partenerilor” NATO. Asta da! Dar ce e mai bine? Sanctiuni economice sau sa crapam ca niste slugi nedemne pentru interesele altora?
De aia zic, NATO ar putea recruta voluntari. Se pare ca Romania nu duce lipsa de prosti. Nu e nevoie de recrutari obligatorii!

Published in: on 12 Februarie, 2015 at 12:50 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/02/12/recrutati-prostii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: