Clarificare!

In opinia mea, toti romanii care sint de acord cu ce face astazi SUA (mai nou dezaprobata pina si de UE) sint niste tradatori de tara. Probabil ca majoritatea efectiv nu realizeaza asta, dar faptul ramine!
Un imperiu care iti fura resursele umane si materiale, care iti impune politica lui, care te exploateaza si isi pune baze militare la tine in tara, care te arunca intr-un razboi cu vecinii de la rasarit, nu trebuie decit respins cu fermitate!
Orice politician, orice cetatean care ”tine” cu SUA nu se poate numi roman! Este o deductie perfect logica.
Prin aceasta nu imi doresc sa afirm ca trebuie sa fim neaparat aliatii Rusiei. Din lipsa de spatiu voi spune doar ca Rusia nu-si doreste dominatie mondiala, nu minte sfruntat pentru a justifica razboaie de cucerire si s-a schimbat enorm in ultimii 50 de ani. Bunul simt ar trebui sa ne indemne sa fim macar atenti cu vecinul puternic care se pregateste de razboi pe teritoriul lui (sau imediat invecinat). Un instinct de auto-conservare ar trebui sa ne dicteze macar o atitudine impaciuitoare, cum se manifesta inclusiv Germania si Franta.
Clasa politica tradatoare si corupta din Romania insa ameninta si creste bugetul armatei, in timp ce repeta ca o mantra doctrina razboinica americana. Iar oile mioritice o urmeaza. Din pacate pe usa abatorului vor intra oile, nu lupii!
Romanie, trezeste-te macar in ceasul al 12-lea, inainte sa fii scaldata intr-o baie de singe!
P.S.
Ca de obicei declaratiile politicienilor NU ma reprezinta. Eu NU vreau razboi, NU vreau investitii in armata, NU sint de acord ca niste indivizi necunoscuti sa vorbeasca in numele meu!
Nu stiu inca de nici un referendum in care sa se fi pronuntat populatia romaniei in privinta unui eventual razboi si a atitudinii pe care trebuie sa o aibe tara noastra. Citesc in presa ca ”Romania isi doreste…”, ”Romanii s-au hotarit sa…”, ”Atitudinea Romaniei este…”. Aceste afirmatii sint complet false! Autoritatile romane si o parte din presa merita date in judecata pentru fals in documente si declaratii, instigare la omor (sau pe viitor chiar crima de razboi), subminarea economiei nationale, coruptie si multe altele!

Reclame
Published in: on 9 februarie, 2015 at 2:23 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2015/02/09/clarificare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: