Constientizare

Fratilor, e JALE! Mi-a fost imposibil sa citesc ce scriam acum doi ani pe blog! Parca nu eram eu. Adica e firesc sa evoluezi, sa ti se schimbe ideile, dar chiar in halul asta?
Nu stiu, ma simt putin nesigur si labil. Daca e o chestie fireasca, inseamna ca peste doi ani ma pot trezi la fel cind voi citi ce am scris acum. De fapt care este adevarul? Noi gindim in functie de experienta noastra de viata, de informatiile pe care le avem. Apoi ii acuzam pe ceilalti care nu gindesc la fel, omitind faptul ca poate peste o vreme vei gindi si tu la fel ca ei. Sau te trezesti acuzindu-i pe cei care gindesc cum gindeai tu inainte.
Am trecut inclusiv prin faze de extrema-dreapta. Am fost acuzat de asta, am fost blamat si indepartat din anumite cercuri de ”stinga”. Astfel am reusit sa inteleg cum gindesc oamenii si de o parte si de alta si acum nu ma mai grabesc sa-i acuz pe unii sau pe altii. Am cochetat cu dictatura pentru ca astazi sa-i contrazic pe cei ce-si doresc asta. Am adoptat un ton egocentric si arogant de multe ori, desi eram informat superficial.
Dar tot timpul m-am straduit sa gindesc. Si acum ma straduiesc sa-mi pastrez ratiunea si bunul-simt. Cred ca asta conteaza cel mai mult!
Totusi, sint curios ce voi scrie peste citiva ani si cum voi privi lucrurile. De un lucru sint sigur: cit timp ma schimb inseamna ca evoluez, nu sint rigid in gindire. Iar evolutia e un lucru bun si absolut natural.

Reclame
Published in: on 16 decembrie, 2014 at 1:04 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/12/16/constientizare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: