Behaituri si concluzii

Acest mesaj nu urmareste vreo dezbinare, dar este generat de o uriasa frustrare. Se doreste a fi doar un apel la instrospectie, la gasirea unor raspunsuri. Eu sint dispus oricind sa incerc sa(-mi) raspund la intrebari si pot justifica foarte clar alegerile pe care le fac.
(Raul mai mic NU este un argument. Nu reprezinta o solutie sistemica. Reprezinta doar o peticeala. Speranta NU este un argument, cit timp nu e sprijinita de fapte si date concrete. Sistemul NU va fi schimbat prin votul de azi! Astazi romanii voteaza sa fie „putin mai bine”. Cit timp ne pastram aceasta atitudine, exact asta vom obtine, in cel mai bun caz, o idee de mai bine.)
Felicitari sincere tuturor celor ce nu vor vota astazi, nu se vor lasa antrenati in aceasta mascarada oribila si vor considera ca demnitatea lor de a NU sprijini raul, indiferent cit de mic, este mai importanta decit iluzia unui conducator mai putin psihopat decit altii sau mai putin supus cercurilor de interese.
Ii felicit pe cei scirbiti ce stau acasa, pentru luciditate. Deasemeni, ii felicit pe cei care, impinsi de greata dar si cu o mica urma de ironie, merg sa-si anuleze votul. Desi ingroasa numarul celor ce intra in sectiile de votare, isi pastreaza demnitatea nepatata.
Pentru ceilalti, restul: va iubesc, nu am nimic cu voi, sper sa ne intelegem ca si pina acum, ca prieteni, amici, dusmani sau ce imi sinteti, dar nu pot sa ma abtin sa nu va transmit un BEHEHEHEEEE din toata inima.
Am zis corect? Sau mai trebuia un BE?

Citeva concluzii (daca cistiga Iohannis si daca nu):
1. 40% dintre romani inca ar putea fi cerebrali (nu au mers la vot).
2. BOR e asemeni UDMR, traseista de profesie, cu crucea agatata de oglinda retrovizoare (nu conteaza cine e la putere, noi pupam poala).
3. Ortodoxismul stramosesc si nationalismul e un mit (in ciuda propagandei grotesti pro-Ponta facute de BOR, sluga neo-liberala evident straina de orice interese romanesti a fost preferata oilor mioritice).
4. Toti pseudo-activistii, pseudo-stingistii, pseudo-progresistii au sansa sa-si verifice acum teoriile. Neo-liberalismul a devenit religie oficiala de stat. Daca nu ne rupe vreo „revolutie” gen Ucraina, in spiritul intereselor externe, avem ocazia sa gustam invazia privatizarilor, preluarii complete a resurselor si a globalizarii marca Merkel & Obama. Astept feedback din Team-buildingurile organizate de cele mai puternice corporatii, atunci cind va va permite Schedule-ul.
5. Romanii au intrat (tardiv) intr-o etapa superioara: urla pe strazi si inhaleaza gaze lacrimogene. Problema este ca urla non-sensuri si inhaleaza degeaba. Dar e un exercitiu democratic ce le va fi de folos pe viitor.
6. Sperantele mele cresc (repet, daca nu vom ajunge ca Ucraina).
Erata:
Merkel & Obama = Bilderberg, Consiliul Relatiilor Externe, Comisia Trilaterala, Clubul de la Roma, etc.

Anunțuri
Published in: on 21 Noiembrie, 2014 at 4:41 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/11/21/behaituri-si-concluzii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: