Informatii importante pentru ziua votului :P

Cel mai bine ar fi sa cistige Ponta!!! Citeste pina la sfirsit!!!
Am argumente extrem de puternice, mai puternice decit au cei care-l vor pe Iohannis.
1. Daca va cistiga Iohannis, va fi ceva de genul asta:
In primul an vom astepta sa faca ceva.
In al doilea an vom da vina pe PSD, mafie, oligarhi, etc.
In al treilea an vom incepe sa-l injuram.
In al patrulea an vom iesi in strada sa zbieram „Jos tradatorul neamt!”
In al cincilea an vom vota cu PSD, ca nu-i vom mai suporta mutra lui Iohannis.
2. Daca va cistiga Ponta, avem sansa sa se intimple ceva:
Vom urmari luni in sir injuraturi diverse de la cei care au votat cu Iohannis ca nu-i suporta moaca lui Ponta (atentie, peste tot e vorba de aspecte estetice si detalii minore, nu programe de guvernare).
Vom asista la zeci de amenintari cu plecatul din tara.
Pe plan personal eu visez ca lumea se va trezi si va face ceva coerent (cum ar fi, repet, o formatiune politica in scopul implementarii Democratiei Directe). Dar, in acelasi timp, mi-e teama ca peste 5 ani daca iese Ponta, lumea va alerga sa voteze din nou cu Iohannis. (Ne reintoarcem deci la punctul 1.)
Si vremea trece…
Tara isi vinde ultimele resurse, materiale si umane.
Media ne indoctrineaza.
Corporatiile isi cimenteaza locul in politica, avindu-i pe politicieni in lesa.
Tot corporatiile monopolizeaza piata, astfel incit in curind nu vor mai exista decit ele pe piata (si doar ele vor avea locuri de munca).
Tot corporatiile ne vor hrani cu mincare procesata.
Bancherii, mina in mina cu corporatiile, vor face apel la lacomia noastra si ne vor inglodi in credite, facindu-ne sclavi pe zeci de ani.
Corporatiile, impreuna cu bancherii si elitele (de fapt sint unul si acelasi lucru) vor intretine o permanenta stare de tensiune, in trei scopuri: cel al preluarii de resurse + vinzare de armament + mentinerea fricii, factor psihologic esential in Noua Ordine.
Elitele vor crea acel Guvern Mondial mult-visat, pe motiv de globalizare si pace intre natiuni.
Pe zi ce trece vei fi tot mai urmarit cu videocamere, chip-uri, conturi, sateliti, celulare, etc, in scopul bineinteles, al securitatii tale. Tot in acest scop fortele de politie cresc, inclusiv cele private.
Peste citiva ani Statul Politienesc Terra va fi compus din Elite si Sclavi. (Elitele sint alea care o duc bine indiferent de rezultatele votului tau.) Sclavii… esti tu!
Incoloneaza-te deci azi la vot! Votul tau „conteaza”!
P.S.
Dupa ce-ti vei face „datoria de cetatean” si-ti vei alege „reprezentantul” (care de fapt iti va fi stapin si in acelasi timp marioneta altora, pe care nu-i cunosti), tine minte, e important sa NU gindesti! E important doar sa te uiti la televizor si sa continui sa mergi la vot! Doar asa ii poti legitima pe cei putini pentru a-i conduce, a-i exploata si a-i insela pe cei mai multi, ca tine si ca mine. Prin votul tau. Deci azi fa-ti datoria de cetatean, alege marionetele alea respingatoare, mergi acasa si culca-te. Dormi in continuare, dragul meu cetatean plin de drepturi. Somn usor!
P.P.S.
Poti sa stingi si lumina. Totul va fi bine! Exista si camere de urmarire cu infra-rosu. Sa nu intre peste tine vreun musulman, homosexual, PSD-ist sau eco-terorist, Doamne fereste!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Anunțuri
Published in: on 16 Noiembrie, 2014 at 2:43 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/11/16/informatii-importante-pentru-ziua-votului-p/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Precum se vede, va iesi lepra de Iohannis. Adica una din doua lepre. Sau din nenumaratele. Mai devreme, deschisesem televizoru’, si, pe nu stiu ce mizerie de asa-zis canal de stiri – de fapt pe toate era aceeasi balarie, cu votarea – prezentau imagini de la Paris, unde romanasii, ca si data trecuta, stateau la cozi interminabile la sectiile de votare si, doamne, ce revoltati mai erau ei din cauza asta, chiar le luasera interviu la niste oligofreni d-astia platiti, evident, ca nu stateau ei cel putin 6 ore afara pentru nimic, nu? Si ce m-a distrat oarecum a fost ca scandau „Cine nu voteaza, tara o tradeaza”. Iti dai seama in ce hal a ajuns poporul asta si ca nu mai exista scapare? Mass-media muiste logic ca se intrec in minciuni care mai de care mai gogonate, propaganda cit mai oligofrena, doar-doar…. Si uite ca „doar”….

    • Eu is mai pesimist. Cred ca nu-s platiti, is manipulati.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: