Departamentul de frustrare aplicata

Bai, eu vorbesc serios: as interzice dreptul de vot celor cu domiciliul in strainatate. Adica e firesc ca fiecare sa participe la deciziile din cadrul comunitatii unde se afla, nu sa futa meciul celor pe care i-a parasit.
Dupa ce ca ai plecat din tara din cauza jegurilor care ne conduc, mai mergi si ca nesimtitul la vot sa le votezi pe aceleasi jeguri. Macar stai acasa si bucura-te de noua ta casa, nu arunca cu oua stricate in fostii vecini.
In plus, cu ce drept votezi tu pe unul pe care n-ai nici o sansa sa-l cunosti vreodata si faptele lui e putin probabil ca te vor afecta?
Si inca o chestie: voturile din strainatate sint cele mai usor de falsificat. Asa ne-a ”ciuruit” Baselu, asa probabil ne vor ciurui si restul. Ca brusc simtul civic al romanului infloreste dupa ce si-a parasit tara.
Daca nu ai de gind sa mirosi ciorapii lui Ponta, Iohannis, Udrea si altii, daca nu vrei sa le pupi miinile sau daca nu-i iubesti cu patos, stai in pana mea acasa si nu infunda sectiile de votare!

Nu poti sa iei omului un drept fundamental, dreptul de vot, deci voi oferi explicatii suplimentare!
Acel articol a fost generat de o imensa frustrare. Paradoxal, frustrarea ca romanii (si lumea in general) NU au drept de vot! Acel ”drept de vot” de care tinem acum cu dintii nu este decit o sarlatanie odioasa. Argumente eu tot aduc pe aici si nu numai aici de ani de zile. De un sfert de secol se perinda la putere aceiasi oameni. Nu trebuie sa te pricepi la politica pentru a-i vedea. Nu scapam de Ponta, Melescanu, Tariceanu, Macovei! Un ”nou aparut” poate fi considerat candidatul dreptei Iohannis, daca ”nou” inseamna de vreo 5 ani.
Nu ma mai repet. Doresc doar sa clarific ceea ce simt eu in momentul de fata. In momentul de fata ma simt intr-un razboi! Nu e un razboi minor, gen cei 20% de romani votaci Ponta contra 15% votaci Iohannis. E razboiul de care nimeni nu vorbeste: jumatate de romani care stau exasperati in case si jumatate de romani care propaga prin vot acel cerc vicios.
O jumatate din romani (aproape 50% daca ii includem si pe cei ce si-au anulat votul) spera ca pot rupe acest cerc vicios prin neprezentare sau anulare. Spera ca daca nu ofera legitimitate mafiei politice prin vot, aceasta mafie macar isi va schimba comportamentul. Cealalta jumatate de romani voteaza vesela de un sfert de secol cu marionetele ce i se ofera prin televizor, anihilind complet tot ceea ce isi doreste prima jumatate.
Tot ca parere personala, acum NU avem drept de vot. Singurul drept de vot pe care il accept ca atare se poate realiza doar intr-un sistem de Democratie Directa. Fara reprezentanti capusa, fara marionete si inselatorii.
Deci, va rog sa ma scuzati daca v-am creat disconfort prin declaratiile mele. Ma simt extrem de frustrat sa fiu intr-o tara care isi voteaza practic lipsa oricarui viitor. Si da, as fi in stare sa interzic toata aceasta mascarada numita ”vot” si sa introduc adevaratul vot, cel direct. Nu numai in diaspora ci si pe teritoriul tarii in care traiesc.
Puteti sa ma considerati ”dictator”, daca dictator inseamna unul care doreste sa va puna puterea in propriile voastre miini :))
Se apropie turul doi. Sinteti pregatiti sa va asumati deciziile? Urmeaza inca cinci ani din viata noastra limitata.

Anunțuri
Published in: on 13 Noiembrie, 2014 at 8:34 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/11/13/departamentul-de-frustrare-aplicata/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: