Dragoste in bucatarie

V-ati indragosti de un gindac de bucatarie? L-ati vazut cum arata privit cu lupa?
Ei bine, poate voi nu, dar in mod sigur pentru un mascul gindac de bucatarie o femela gindac de bucatarie e cel mai minunat lucru de pe lumea asta. Ar fi in stare sa lase orice… bucatarie pentru ea!
Ne este scris in gene sa ne alegem partenerul cit mai apropiat de specia noastra. (Unii oameni mai derapeaza, dar si aceia sint tot mai putini pe masura ce se indeparteaza partenerii lor de mamifere. )
Aspectul fizic joaca un rol crucial la oameni, pentru ca nu avem celelalte simturi prea dezvoltate. Aflindu-se in relatie directa cu instinctele primare, este firesc sa ne alegem partenerul in prima instanta dupa cum arata. Abia apoi, daca sintem suficient de rationali, ne mai gindim daca e destept, cuminte, sincer, bla-bla. Unii nu se mai gindesc si astfel isi rateaza magistral vietile.
Exact pe asta se bazeaza si candidatii politici. Pe faptul ca noi sintem incapabili sa mai simtim si altceva. Sau sa mai gindim.
Daca ar exista un gindac de bucatarie mutant, cu forma umana? Asa-i ca nu v-ar provoca scirba? Chiar daca ar fi total incompatibil cu conditia de om, daca nu ar face decit sa devoreze, sa digere si sa dea din miini si din picioare.
Exact asa cum si politicienii nostri sint total incompatibili cu postul pe care si-l doresc. Sint exact opusul a ceea ce scrie in fisa postului, de fapt! Dar lumea ii voteaza pentru ca PAR niste oameni care n-ar putea sa ne faca numai rau, care ar putea sa se si mai intereseze uneori de noi si sa nu devoreze totul in calea lor.
Iohannis PARE un tip sobru si cumpatat.
Macovei PARE o tipa onesta si dezinteresata.
Ponta PARE un prostovan inofensiv.
Circul asta e vechi. In SUA s-au votat uneori chiar actori carismatici (Reagan, Schwarzenneger) si probabil Mircea Diaconu s-a prins de asta. Chestia e ca electoratul inca nu s-a prins. Si voteaza in continuare ca la cinema, de pe postul de spectator. E cam greu sa schimbi filmul doar privindu-l, nu?
Eu nu stiu ce faceti voi, dar eu NU voi vota cu gindaci de bucatarie! Punct!

Anunțuri
Published in: on 26 Octombrie, 2014 at 3:04 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/10/26/dragoste-in-bucatarie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: