In cautarea Pulimii

Aud tot mai des termenul de ”pulime”. Din ce pot sa-mi dau seama, definitia lui ar suna cam asa: o majoritate uriasa de oameni cu un indice de inteligenta mult sub medie, cu intentii malefice si apucaturi barbare.
Acei oameni sint un fel de mutanti retardati si violenti, fara cale de vindecare. Cel mai infiorator lucru este ca sint majoritari, ne lovim tot timpul de ei si se afla tot timpul imprejurul nostru. Daca n-ar exista o autoritate cu mina de fier, hoarda s-ar dezlantui si ar pirjoli totul in calea ei. Ar fi Iadul pe Pamint!
Numarul de oameni care apartin pulimii este inca destul de neclar. Este neclar si cine face parte din pulime. Ultima oara, intr-o discutie despre Clubul Bilderberg cu niste amici corporatisti, am dedus ca aproape toti oamenii globului ar fi din pulime, inclusiv cel care a pronuntat cuvintul – ”Mi se pare corect sa nu stie pulimea ce vorbesc acei oameni de afaceri extrem de importanti care fac parte din Bilderberg!”
Din cauza pulimii nu se poate implementa nici Democratia Directa, majoritatea oamenilor fiind complet retardati. Avem mare noroc ca ne pastoresc niste exemplare extrem de reusite ale speciei umane, care tin haosul in friu. Fara o Autoritate ferma, planeta s-ar dezintegra!
Trebuie sa va marturisesc ca deja intru in panica. Pulimea asta majoritara este pe cit de numeroasa si infioratoare, pe atit de… invizibila! Rareori mai apar niste filmulete cu oameni retardati care nu stiu in ce tara se afla, cu niste manelisti drogati sau pitipoance agramate. In rest pulimea reuseste sa eludeze mijloacele mele de detectie. Am pornit in cautarea ei prin orase si prin sate. Pulimea se ascundea! Am dat in schimb peste tot felul de tarani hitri, cocalari smecheri, tineri needucati din familii destramate sau indivizi extremisti din cauza informatiilor digerate prea repede. Mai erau si o groaza de corporatisti cu studii superioare, clasa de mijloc, spalata pe creier de sistemul in care isi desfasoara viata astfel incit sa afirme tot felul de chestii irationale, cum ar fi faptul ca SUA sint un imperiu bun si ca trebuie sa fim fericiti ca le sintem aliati. Acei cretini oribili, fara putinta de vindecare, insa lipseau. Toti oamenii cu care vorbeam isi doreau sa o duca mai bine, sa scape de conducatorii corupti, sa poata avea un cuvint de spus in ceea ce priveste viitorul lor.
Acum pe bune, n-am intilnit imbecili. Majoritatea uriasa erau oameni destul de inteligenti, cu care se putea discuta coerent, lipsiti de puseuri violente sau ilogice.
Tot majoritatea erau educati intr-un sistem depasit de 100 de ani. Majoritatea erau indoctrinati de mass-media, erau hraniti cu informatii facile care fac apel la instincte primare, pentru rating si implicit Profit. Majoritatea se chinuiau sa-si plateasca ratele cu care si-au cumparat confortul, muncind si neavind timp si chef sa se informeze corect sau sa digere informatiile in mod corect. Majoritatea transmiteau copiilor lor, in mod firesc, stilul lor de viata si parerile lor despre lume. Majoritatea este din punct de vedere social din ce in ce mai pierduta intr-un sistem axat pe individualism si in care scolile sint doar un instrument al Autoritatii pentru a-i mentine nepregatiti de schimbare. Majoritatea invata inca de mici sa Asculte si sa nu Gindeasca! Of, si cite nu mai patimeste majoritatea asta
Ma intreb insa, oare ”pulimea” nu este chiar acea majoritate lipsita cu buna stiinta de informatii vitale? Oare daca pulimea ar primi o educatie axata pe eliberarea binelui din om, pe atentia fata de ceilalti, pe dezvoltarea abilitatilor inascute si n-ar mai fi mentinuta in frica si teroare de catre o Autoritate ferma, oare acea pulime n-ar fi capabila sa-si hotarasca singura destinul? Oare nu ar Evolua, ca orice organism viu?
Eu ma duc totusi sa-mi fac un test de IQ! Nu se stie niciodata!

Anunțuri
Published in: on 12 Octombrie, 2014 at 12:40 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/10/12/in-cautarea-pulimii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: