Hai sa evoluam, nu sa ne jucam!

Domne, ce bine ca am evoluat!
Va dati seama cum era in comuna primitiva? Ia uitati-va la cele citeva triburi nenorocite ramase astazi catarate prin copaci. Biete maimute pe jumatate evoluate, ce nu fac decit sa infirme teoria lui Darwin (pai daca omul a evoluat din maimute, unele triburi de ce nu evolueaza?).
Bine macar ca au bunul simt sa-si acopere organele genitale! Va dati seama cum e sa te trezesti in fiecare dimineata in bratele Naturii? Sa mirosi iarba, sa privesti soarele, sa-ti saluti amical semenii si familia? Oribil!
N-au nici macar conturi de Facebook, toata ziua insa o freaca socializind unii cu altii, batind la tobe si dansind. Iar ca sa fie si mai rau, nu au nici macar Politie, Jandarmerie sau Armata. Noroc ca maimutele alea au minimul bun simt sa nu se omoare intre ele, ca niste animale ce sint!
Am vazut un documentar despre niste d-astia in care declarau ca toata ziua ei si-o petrec jucindu-se, atunci cind nu vineaza sau string fructe. Conflictele cu alte triburi se rezolvau tot intr-un fel de demonstratii de forta pe cit posibil fara contact fizic si cu ceva negocieri intre batrinii tribului. Cit primitivism! Si sa mai zici de Obama ca e o maimuta? Pai asa procedeaza domnul Obama?
Inca o chestie cumplita: tribul ala de retardati care in loc sa pedepseasca exemplar vinovatul, il luau cu povesti lacrimogene despre trecutul lui si faptele lui bune. Asta dovedeste de ce unii nu vor evolua niciodata ca si noi, societatea moderna: sint prea sensibili!
Pe Wikipedia scrie ca multe triburi din comuna primitiva erau egalitariene, adica toti aveau aceleasi drepturi si nu exista alta ierarhie decit cea bazata pe respect reciproc si experienta de virsta. Va dati seama? Fara elite, fara oligarhi, fara Guvern, fara niste indivizi mai evoluati care sa le impuna niste reguli evoluate?
V-as mai povesti cite ceva, dar simt ca deja fac paduchi. Ca un orice om evoluat si responsabil, recomand anihilarea acestor triburi si a padurilor infecte in care-si duc viata, cu napalm. N-are rost sa strici o bomba atomica pe ele!
Bleah!

Published in: on 12 Octombrie, 2014 at 6:44 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/10/12/hai-sa-evoluam-nu-sa-ne-jucam/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: