Atentionare

Un fenomen extrem de grav se petrece chiar sub ochii nostri, fara ca noi sa-i acordam atentia cuvenita! A inceput mai timid (cazul Pungesti), apoi s-a extins pina la nivelul Arenei Nationale: implicarea unei firme private de paza (BGS) in obiectivele specifice Jandarmeriei Nationale.
Consecintele pot fi catastrofale! In mod subtil ni se induce ideea ca fortele de ordine ale Statului sint incapabile sa mai asigure paza cetatenilor. Deci avem nevoie de firme private pentru asta.
Functia de protejare a poporului va trece de sub comanda poporului (asa ”subtire” cum era ea) sub comanda unor entitati private. Acele entitati vor urmari in mod firesc profitul, deci vor proteja partenerii de afaceri care le vor oferi asta. Populatia nu va mai conta!
Fenomenul se petrece de ceva vreme in SUA, unde organisme private controleaza industria de aparare. Aceste organisme nu pot face profit fara a avea ce apara. Practic inventeaza razboaie pentru a-si vinde produsele. Crearea unei cerinte pentru un produs este o tehnica veche pe care trebuie sa o stapineasca orice intreprinzator.
Privatizarea sigurantei nationale este visul suprem al capitalismului. Controlind fortele de ordine si armata, controlezi practic populatia in directia dorita de tine (dispui de toate mijloacele coercitive pentru a-ti realiza planul de afaceri). Romania este pe cale de a-si pierde si ultima farima de control public, cedindu-si siguranta cetatenilor in miini private. Un exemplu recent este cazul de la Pungesti unde Jandarmeria Nationala a fraternizat cu firma privata BGS care apara corporatia privata Chevron, in detrimentul natiunii romane.
Ieri aceeasi firma privata ”ajuta” Jandarmeria sa-i bata animalic pe romani. In scurt timp vom ajunge ca protestele sa fie inabusite de gorile corporatiste, dupa bunul plac al firmelor private. Nu lasati Romania sa ajunga pe mina unor stapini de sclavi!

Anunțuri
Published in: on 12 Octombrie, 2014 at 9:07 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/10/12/atentionare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Sorry, da’ Romania nu mai are scapare. Asa ne-am asternut, asa dormim, aia e….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: