Raul mai mic?

Vad in continuare aceleasi framintari de genul ”Oare care e raul mai mic cu care sa votez? Decit sa iasa cutare, mai bine votez cu cutare! etc”
Dragii mei, in momentul in care veti intelege cu adevarat cum functioneaza sistemul, in momentul in care veti accepta acest adevar, toate dilemele vor disparea!
Iata adevarul (e lunga povestea, am mai expus-o in diferite forme aici, deci nu are rost sa reiau decit concluziile pe care le puteti apoi verifica din ce surse vreti):
1. TOTI sint la fel, nu exista rau mai mic!
Cei care reusesc sa apara pe listele electorale dispun de o promovare consistenta. Daca urmarim traseul banilor si al intereselor (cuplat cu declaratiile tuturor candidatilor) observam aceeasi sursa: UE si SUA. Nici un candidat nu s-a pronuntat pentru Rusia, de exemplu.
2. NU exista diferente de doctrina politica!
In general campania candidatilor se axeaza pe declaratii populiste care nu au nimic de-a face cu institutia prezidentiala sau cu platforma vreunui partid. Asta pentru ca TOATE partidele aflate la putere in Romania au aceeasi doctrina: neo-liberalism (de dreapta) capitalist cu atitudine coloniala.
Romania este de multa vreme o colonie UE/SUA (UE si SUA au aceeasi agenda si sint conduse de acelasi grup de oameni reuniti sub titulatura de Clubul Bilderberg).
3. Modelul de joc politic este exportat la noi de catre SUA, tara in care de mult se practica lupta aparenta intre doua ”doctrine” in fond identice: republicani vs democrati. Aceste doua ”partide” din SUA sint conduse de o ramura a Bilderberg numita Consiliul pentru Relatii Externe.
Candidatii dispun de sondaje bine realizate care le arata cam ce-si doresc oamenii. De asemenea oamenii sint manipulati pe termen lung pentru a-si dori cam ce-si doresc candidatii. Nici un candidat nu isi doreste de fapt sa asculte de electoratul sau. TOTI candidatii reprezinta interese straine acestei tari, fiind pusi, mentinuti si rotiti la conducere cu ajutorul uriaselor forte UE/SUA.
Trebuie sa intelegeti ca ceea ce vedeti in presa si la televizor este doar un joc, o poleiala menita sa ia ochii si sa adoarma ratiunea. In culise TOTI acesti candidati cu origini comune isi string mina si se felicita intre ei. Dovada cea mai buna sint aliantele USL-ACL si traseismul politic fara constringeri. Toti acesti candidati nu sint decit niste marionete cu unica misiune de a face circ politic. Nu pot lua nici o decizie fara acordul Papusarilor!
Va rog sa-mi verificati afirmatiile pe ce cai vreti voi (cu singura conditie sa nu fie o singura sursa). Va rog sa va ginditi bine si sa asimilati in modul vostru de gindire aceste adevaruri. Doar asa veti ajunge la solutia corecta, doar asa vor disparea din mintea voastra acele intrebari penibile de mai sus, intrebari care fac jocul anumitor interese si colmateaza inutil mintea.
Eu am gasit solutia. Sint curios daca si voi o veti gasi tot pe aia.
Succes! Si nu uitati sa distribuiti, poate vor intelege si restul ce se intimpla 🙂

Reclame
Published in: on 8 octombrie, 2014 at 12:09 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/10/08/raul-mai-mic/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Fiind constienta de ce se petrece, nu mai votez de multa vreme, deci nici acum nu o voi face


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: