Revolta

Bai, intr-o vreme il uram visceral pe Basescu. Da rau de tot, asa, cu pulsiuni de greata cind ii vedeam mecla aia smechera, de boschetar de gara. Nu-mi puteam imagina cum poate ajunge unul din asta presedinte de stat!
Aceeasi senzatie o aveam la Bush Jr., poate putin amplificata ca ala era si criminal de razboi, avea o privire de retardat si conducea jumatate din planeta.
Cu Ponta voi avea probleme si mai mari! Inca nu ma pot hotari daca sa ma sinucid direct sau sa incerc sa-mi stapinesc greata covirsitoare ce-o voi avea, o greata ca niciodata, timp de cel putin cinci ani. Aceasta greata magistrala va deriva din mai multi factori:
1. Manifestarile lui arogante, viclene si malefice.
2. Trecutul lui de plagiator, oportunist, mincinos cronic si tradator de… practic orice.
3. Aspectul lui fizic de viezure miop, pe care se citeste incompetenta intr-o forma subtila, datorita aerului increzator pe care il are.
4. Ponta reprezinta imaginea unui popor realmente indobitocit, a unor oameni umiliti, redusi la stadiul de animale dominate de instincte primare. Vecinii mei, trecatorii de pe strada, cunoscutii au ajuns sa crediteze un astfel de om inconjurat de evidente strigatoare la cer ale propriilor mirsavii. Asta denota ca oamenii se afla intr-o stare de asteptare timpa, de nepasare, de contemplare fatalista a unei realitati care, de fapt, le apartine. Denota imbecilizare!
Nu, dragi romani! Nu va alegeti conducatori dupa chipul si asemanarea voastra, chiar deloc. Voi nu sinteti atit de smecheri, intreprinzatori, malefici, perversi. Voi sinteti doar niste oi placide, niste produse amorfe ale capitalismului neo-liberalist de sfirsit de secol, niste marionete ale consumerismului si egoismului perdant.
Va plimbati cururile in masini sclipitoare cumparate cu bani in rate, faceti cumparaturi la mall (unde va holbati tulbure la reclame ce reflecta o realitate intangibila), cumparati compulsiv produse ieftine sa va alimentati doar impresia ca sinteti lipsiti de griji. Dar veti muri pina la urma impovarati de ele. Veti intra cocirjati de nevoi, dintr-un somn in altul, vesnic. Va veti irosi unica viata pe care o aveti in negare, umiliti, exploatati, batjocoriti, anesteziati. Iar in timpul vietii voastre veti asista neutri la uciderea spiritului copiilor vostri, la uciderea naturii, la uciderea poate chiar a vecinilor si a voastra.
Ar trebui sa votati direct cu un partid care sa va promita eutanasia. Atunci ati avea intr-adevar ceva ce vi se potriveste.
Somn usor!

Published in: on 13 Septembrie, 2014 at 1:03 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/09/13/revolta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: