Viitorul cu sau fara Bilderberg?

Vad ca incepe lumea sa se agite cu ”alegerile” 🙂
Sa va spun de ce zimbesc: nu conteaza pe cine alegeti. Chiar nu conteaza!
Am citit cartea lui Daniel Estulin – Clubul Bilderberg. Probabil ati auzit toti de bilderbergi. Haideti sa presupunem ca ei se intilnesc in cel mai mare secret ca sa… joace golf! Pe bune, ce, nu are voie omul sa se intilneasca intr-o atmosfera intima cu prietenii ca sa joace golf? Problema nu este ce discuta acei oameni acolo, nici ce agenda au, ci este intilnirea in sine! Asta trebuie sa inteleaga toata lumea: simplul fapt ca un astfel de ”club” exista, este absolut infricosator! De ce? Datorita oamenilor care participa. Practic Bilderberg este o intilnire amicala intre oamenii care POT controla destinele intregii planete, economia, finantele mondiale, politica mondiala si locala, pot pune sau ucide presedinti! Acei oameni au posibilitatea ca impreuna sa faca ORICE!
Cert este ca o data pe an se intilnesc in secret peste 100 de indivizi extrem de bogati si influenti: regi si regine, marii bancheri, directori de corporatii, marii patroni de trusturi de presa, profesori si economisti, prim-ministri, generali. Sa presupunem totusi ca joaca golf si nu vor sa controleze nimic, vorbesc despre gagici si filme. Sa presupunem ca este o intimplare ca dupa ce au participat unii la aceste intruniri, au devenit presedinti de stat sau prim-ministrii celor mai influente state. Problema este ca toti acesti oameni se intilnesc amical, fara sa se bata intre ei. Care ar fi posibilitatea ca din aceste intilniri (de golf, da?) sa reiasa actiuni care pot schimba intreaga lume? Pai e 100%, doar daca n-or juca golf legati la gura!
Bun! Daniel Estulin asta i-a urmarit pe tipii astia la greu. I-a fotografiat, a vorbit cu unii din ”club”, a convins cameriste si chelneri sa-i spuna ce au auzit pe la… partidele de golf. A facut rost de niste hirtii cu subiectele discutiilor jucatorilor de golf. Sa presupunem ca aceste liste sint adevarate. Iata ce ne zice omul ca isi doresc jucatorii de golf cel mai tare pe lumea asta:
1. O planeta fara natiuni, cu o singura identitate si o singura religie (sau fara religie). (Mie personal mi se pare o chestie super-ok!)
2. Controlul mental al oamenilor prin mass-media. Disparitia clasei de mijloc si pastrarea a doar doua clase: stapini si slugi. Intelectualii vor fi din ce in ce mai putini si vor deveni elite conducatoare.
3. Crestere economica zero, pentru a pastra un nivel al prosperitatii redus, fara posibilitatea omului de rind de a progresa si astfel sa devina independent.
4. Dezechilibru permanent si crize fabricate care sa mentina oamenii ”ocupati” fizic, mental si emotional. Oamenii vor fi confuzi, apatici si demoralizati, nu se vor putea revolta.
5. Controlul intregii educatii.
6. Controlul intregii politici.
7. ONU va deveni un guvern planetar.
8. NATO va deveni o armata planetara
9. Curtea Internationala de Justitie va fi unicul sistem juridic.
10. O orinduire mondiala de tip fascist, controlata prin forta. Sclavii ascultatori vor fi recompensati iar cei neascultatori vor fi eliminati in diverse feluri.

Toate acestea pentru ca elitele sa-si poata pastra in continuare privilegiile, intr-o lume care a evoluat tehnologic si ca mentalitate, astfel incit sa-si doreasca dreptate, libertate si egalitate. In momentul in care lasi multimii controlul, automat vor disparea privilegiile bogatilor.
Ce deducem din cele 10 puncte?
1. Fara televizor!
2. Dezastrul economic este facut intentionat. Nu este o intimplare mersul catastrofal al economiei mondiale si nationale.
2. Scoala se doreste a fi mai nou doar un alt instrument de manipulare. Nu mai urmareste progresul societatii si al stiintei. Dezastrul din Invatamint este facut cu buna stiinta.
3. Politicienii actuali nu sint decit niste marionete si este de dorit sa fie cit mai incompetenti si santajabili. Trusturile media ii vor promova pe politicienii ”dedicati”. (Va amintiti, ”jucatorii de golf” pot face ORICE, cu ORICINE! Au mijloacele necesare!)
4. Alegerile sint o iluzie! Sclavii nu pot alege nimic, doar stapinii. Daca lasi sclavii sa aleaga, dispar automat stapinii. Unele tari vor deveni paradisuri pentru clasa conducatoare iar altele vor fi doar generatoare de sclavi cu iluzia democratiei.

Ce este de facut? La o privire atenta nu sint decit doua chestii cu adevarat anti-sistem: democratia directa si reforma educatiei. Aceste doua lucruri trebuie impuse prin orice mijloace: proteste, politic, informativ. Orice alta lupta, orice altceva, este in zadar! Inamicul nu e Basescu, nici Ponta, nici cianura, nici gazele de sist. Inamicul, cel care opreste progresul tau, evolutia, bunastarea, cel care se foloseste de visele tale pentru a te manipula, joaca golf si e putred de puternic si bogat. Nu il vezi, nu il auzi, nu il poti atinge! Nu ai cum sa-l atingi, e atit de puternic, mai ales in haita, incit nici jumatate din populatia planetei nu l-ar putea rani. Are toate atuurile! Are armata, are bani, are inteligenta. Tot ce-i poti face este sa-ti pastrezi dreptul uman la optiune, sa nu devii sclav lipsit de puterea de a decide.
Educa-ti copiii bine! Educa-te pe tine! Informeaza-te pe orice cale in afara de televizor si media corporatista. Discuta cu oamenii si prezinta-le adevarul despre sistem. Arata-le ce inseamna Democratia Directa! Iata ultimul sistem care se incearca in Suedia:
1. Fiecare alegator va avea un user securizat pe Internet.
2. Fiecare alegator poate propune orice lege isi doreste.
3. Fiecare alegator poate vota (un fel de Like) acea lege. La un anumit numar de voturi (ca un fel de petitie on-line), legea va trece in Parlament, pentru a i se verifica constitutionalitatea si a fi supusa ultimei runde de votare. (Parlamentul nu va mai fi decit un organism care va stabili legile in regim de urgenta si le va verifica pe restul.)
4. Runda a doua de votare se face prin referendum general cu DA sau NU, pe site-ul de Internet. Daca obtine majoritatea de voturi pozitive, legea va fi aprobata!
5. Orice alegator poate imputernici pe altul sa voteze in locul lui (daca nu are Internet sau nu e in tara). La orice moment insa votul vechi se anuleaza daca alegatorul voteaza din nou cu user-ul lui personal.

Daca intelegeti cit e de important acest text, va rog sa-l distribuiti. Lumea trebuie sa inteleaga sursa problemelor si alternativele pe care le are. Indiferent daca agenda Bilderberg e adevarata sau nu, alternativele ramin aceleasi!

Reclame
Published in: Fără categorie on 7 septembrie, 2014 at 11:22 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/09/07/viitorul-cu-sau-fara-bilderberg/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: