Glume (?)

Dupa o sedinta extraordinara avuta cu reprezentantii Parlamentului Romaniei si ai Bisericii Ortodoxe Romane, Academia Romana a hotarit ca pronumele personal ”noi” poate fi la fel de bine pronuntat si fara n.

Cercetatorii de la Institutul National de Cercetari Climatice din Oslo, Norvegia, au stabilit ca temperaturile scazute din aceasta tara se datoreaza si bisericilor, care fac prea multa umbra degeaba pamintului. Populatia este incurajata sa dea foc si celor citeva biserici care au mai ramas, astfel temperatura in Norvegia va creste cu cel putin 2 grade.
Oamenii de stiinta au stabilit si ca in Romania umbra facuta de biserici duce la schimbari climatice majore, mai ales in orasele mari. „Practic acolo locuitorii nu mai au nevoie de umbrele parasolare, fiecare locuitor avind biserica lui. Daca s-ar pune panouri solare in loc de biserici, Romania ar fi cel mai mare exportator de energie din Europa.”

Datorita lipsei sarbatorilor religioase, norvegienii au hotarit stabilirea datei de 6/6 ca fiind Praznicul Bisericilor Arse. In aceasta data singura biserica ramasa nearsa din Norvegia, cu hramul Sfintului Arsenie, va fi incendiata simbolic in amintirea Evului Mediu Intunecat, pe cind Norvegia inca era o tara religioasa.
Biserica a fost dotata cu pereti de azbest, in speranta ca va rezista acestei sarbatori cit mai multi ani. Sarbatoarea este destul de controversata, o parte din norvegieni declarind ca vor veni la Praznic cu buldozere…

Aflind stupefiati de faptul ca romanii cumpara cu bani grei produse de genul Pamint Sfint de la Ierusalim sau Pupat Moaste, un grup de intreprinzatori norvegieni a inventat un produs revolutionar: Cenusa de Biserica!
Corporatia BOR a anuntat deja preluarea licentei si punerea pe piata a produsului „CenUșă de Biserică +++”, cele trei cruci reprezentind certificarea faptului ca cenusa este de la o biserica ortodoxa.
CEO BOR P.F. Daniel a declarat ca produsul va fi disponibil in toate magazinele BOR (numite si biserici) la un pret modic de 100 RON punguta de 10 grame. Ca orice produs al corporatiei pe care o conduce, este recomandat si copiilor de orice virsta.

Published in: Fără categorie on 8 Iulie, 2014 at 9:12 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/07/08/glume/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: