Dunarea nu se trece usor!

Incet, incet, adevarul iese la iveala, cum era si normal.
Hai sa va explic: Ceausescu a pus securitatea sa aduca in tara valuta printr-o agentie de import-export, Dunarea. Dunarea se ocupa cu toate operatiunile si afacerile care aduceau valuta in tara, fiind controlata de securisti. Altfel nu ne puteam plati datoriile, datorita faptului ca leul nu era convertibil, Romania fiind izolata economic de catre occidentul capitalist. Cu ajutorul firmelor capitaliste (gen Ikea) axate pe profit, Romania isi vindea resursele contra valuta forte. Acesti bani (gramezi uriase, imense, covirsitoare, bune de platit datorii la FMI) toti apartineau de fapt securistilor de la Dunarea, caci Ceausescu nu prea avea habar de finante.
Intr-o buna zi, dragii nostri securisti s-au trezit stind pe o gramada de bani si de informatii economice, avind contacte cu finantele si politica externa. Cel mai logic lucru pe care l-ar fi facut orice tradator, psihopat, avid de putere, etc (adica orice om care da de bani si are informatiile necesare) a fost sa-l ucida pe Ceausescu cu sprijinul entuziast al strainilor care nu aveau chef de doctrine comuniste, banci alternative cu statele arabe, independenta economica fata de FMI, etc.
Fratii capitalisti si securisti s-au unit intr-o fratie mirifica si si-au urmarit interesele, ajutindu-se reciproc: globalizare, neo-liberalism si neo-colonialism pe de o parte, averi uriase si putere pe cealalta parte. Astfel securistii de la Dunarea (care detineau banii si informatiile necesare) si-au tras afaceri din primele zile dupa asa-zisa ”revolutie”, acaparind toate resursele si tot mediul politic iar occidentalii si-au trimis corporatiile sa ia forta de munca si resursele negociate la un pret derizoriu cu fratii securisti, care ne conduc acum tara si nu-i intereseaza decit mobila si curvele din palatele lor.
Poporul roman, oamenii de rind, au trecut din stina oilor conduse cu frica de Securitate in stina oilor conduse cu frica de saracie si somaj.

Distribuiti textul asta, ca sa inteleaga fiecare de unde vine problema in tara asta, fratilor!

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/04/ikea-funds-romania-secret-police-communist-era

https://www.youtube.com/watch?v=Lfoi1jvToH8

Reclame
Published in: Fără categorie on 5 iulie, 2014 at 5:06 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/07/05/dunarea-nu-se-trece-usor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: