Timisoara orgasmica

Eu traiesc in cel mai vesel oras din lume, Timisoara!
Locuitori mai iubitori si mai petrecareti nu exista niciunde. Fetele sint ca niste raze de soare in fustitele lor inflorate, chinuindu-se mai mult sau mai putin stingace sa-si scoata in evidenta farmecele (naturale sau mai putin naturale). Baietii sint intotdeauna pregatiti sa dovedeasca ca-s cei mai buni intr-o eventuala competitie pentru cistigarea chiar si a unui loc mic si umbros intr-un ventricul aflat la periferia fustitelor, acolo unde incepe decolteul cel generator de promisiuni si vise nelinistite.
Ca un organism aflat in orgasm, Timisoara palpita. Primarul ei, un adevarat Rob al placerii, a reusit s-o transforme pe iubita Timisoara intr-o capitala a hedonismului. Probabil ca acum citeva mii de ani Timisoara ar fi fost considerata sotia lui Bachus iar Sodoma s-ar fi numit Timisodoma.
Azi e miercuri. In centru e mare concert mare. Pe malul Begai, la Capite si la orice alta terasa nu mai gaseai loc inca de pe la ora 20. La stadion e Festivalul Berii, o adevarata Bacchanala care dureaza mai multe zile. Orasul vibreaza in ritmuri techno, rock, disco si manele. Probabil primarul ne priveste de undeva de la inaltimea statulului sau de profesor, cu lacrimi in ochi, bucurindu-se impreuna cu noi de petrecerea perpetua.
Pentru ca, asa cum stiau si orgiasticii imperatori romani, poporul are nevoie de circ si piine. Daca vrei sa te lase in pace si sa te aleaga obsesiv odata la patru ani!
Ametiti de hormoni si alcool, timisorenii nici macar n-au observat ca tot azi a fost la sala Capitol o conferinta despre gazele de sist. Cui ii mai pasa?

Reclame
Published in: Fără categorie on 17 iunie, 2014 at 5:11 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/06/17/timisoara-orgasmica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: