Scrisoare deschisa catre electoratul roman

Dragi romani,

Va scriu pentru ca actiunile voastre ma afecteaza enorm de aproape un sfert de secol si ma vor afecta in continuare, pina la moarte!
Ne apropiem din nou de ”alegeri”. Pina acum ati votat numai oameni de o calitate indoielnica. Ati ales sa fiti reprezentati (practic ati ales sa aleaga altii in locul vostru) de o grupare mafiota pusa pe furt, capatuiala si tradare. Oricit ar suna de dur, stiti bine ca acesta e adevarul!
La inceput ati votat din nestiinta, luindu-va dupa un zimbet. Apoi ati votat sperind la o schimbare care nu a venit. Acum votati, constrinsi, raul care credeti voi ca e mai mic.
Raul, indiferent cit este de ”mic”, este tot rau!
Ati abandonat si orice urma de speranta. Imi tot spuneti ca ”nu se poate schimba nimic”, ca ”cei de la putere detin puterea si fac ce vor cu ea”. Cine i-a pus la putere? Cine ii mentine la putere?
Este complet adevarat ca nu aveti cu cine vota, acum! (Cine isi imagineaza ca are, e cel putin naiv.) Atunci de ce votati? De ce continuati sa mergeti in salile de vot si sa puneti stampila pe oameni care aduc raul in viata noastra, pe oameni carora nu le pasa de voi, care va mint, va fura si apoi va abandoneaza?
Draga romanule care te straduiesti sa traiesti in aceeasi tara ca si mine: chiar daca ai primit o punga cu faina, un mic si o bere de la vreun candidat, te rog intelege ca nimic nu e gratis, pe viitor ti se va lua inapoi inzecit. Alegerea pe care o vei face la ”alegeri” ne va afecta pe toti! Si pe tine, dar si pe mine, vecinul tau, care nu ti-a facut nici un rau. Totusi, tu continui sa votezi cu aia care iti fac, facindu-mi si mie. De ce?
Draga romane, te rog frumos, ca intre vecini si compatrioti, gindeste-te foarte bine ce vei face in cabina de vot. Vietile noastre depind de tine, pentru ca eu nu am de gind sa votez pina cind nu voi avea cu cine. Asa e firesc!

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 28 Aprilie, 2014 at 5:09 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/04/28/scrisoare-deschisa-catre-electoratul-roman/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. TRIST, DAR ADEVARAT, PENTRU ROMANISTAN NU MAI EXISTA SCAPARE. DIN NOU VOM VOTA CA DRACU’. SAU, MAI BINE-ZIS, VOR VOTA, DACA NU AU VOTAT DEJA, ALTII PENTRU NOI, CA ORICUM JOCURILE SUNT FACUTE DINAINTE, NU?

  2. E mai bine sa-ti anulezi votul, daca n-ai prefernte. Daca nu voteaza mortii lui Dragnea in locul tau. In constitutie nu e necesara prezenta unui procent minim de votanti pentru a se anula scrutinul. Si DA, nu se poate modifica deocamdata nimic.

  3. Teoretic, daca sint peste 50% voturi nule, se poate cere anularea alegerilor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: