Informatii de ultima ora!

Grupul Bilderberg s-a destramat! Cei mai puternici (si mai bogati) oameni din lume s-au intilnit azi pentru ultima oara, la New York. David Rockefeller, marele bancher, a lansat un mesaj emotionant catre liderii marilor corporatii energetice, printre care Exxon si Chevron, precum si catre liderii marilor banci si institutii financiare de pe Wall Street.
Cu lacrimi in ochi, Rockefeller i-a rugat pe patroni sa inceteze aceasta ”cursa nebuna dupa profit” si sa plece urechea la doleantele majoritatii populatiei globului, care isi doreste un nivel decent de trai si o planeta curata. In acelasi timp, i-a denuntat pe toti politicienii corupti din senatul SUA (si nu numai) si i-a numit ”lachei ai claselor exploatatoare”, promitind ca in viitorul apropiat sa ofere publicului o lista cu infractiunile comise de acestia.
Batrinul Rockefeller a marturisit presei ca, impreuna cu ceilalti membri Bilderberg, a urmat un tratament impotriva psihopatiei cronice de care sufera. Acum este pe deplin recuperat si deja si-a donat 99% din avere pentru educatie si energii alternative. Calificindu-i pe majoritatea jurnalistilor prezenti drept ”ciini care latra pentru adormirea populatiei”, Rockefeller a refuzat sa vorbeasca cu marile trusturi de presa, preferind marunta presa independenta.
Dupa interviurile de presa, Bilderbergii s-au deplasat pe Wall Street pentru a ii felicita pe putinii membri Occupy Wall Street ramasi si a le promite ajutoare in bani, mincare si adapost. ”Sintem constienti ca schimbarea nu va veni deodata si ca multi dintre fostii nostri parteneri de afaceri se vor dovedi refractari in implementarea Noii Ordini Naturale de care avem atita nevoie. Tinerii de la OWS vor avea grija ca acest deziderat sa aiba loc cit mai curind posibil si pentru aceasta le multumim!” a declarat emotionat un membru Bilderberg care a vrut sa-si pastreze anonimitatea.
Bilderbergii au condamnat cu hotarire atitudinea din trecut a fortelor de ordine, sfatuindu-le ca pe viitor sa adopte o atitudine ”cit mai rationala, echilibrata si empatica” si sa ”nu se mai lase prada ispitelor zeului Ban, care a produs milioane de victime”.
Rockefeller a declarat ca se gindeste serios la o alternativa a sistemului capitalist, deoarece ”si-a dovedit agresivitatea si modul profund inuman de a aborda situatiile sociale si economice ivite pe planeta” si ca spera sa aiba cit mai curind o intrevedere cu Noam Chomsky, de care se simte din ce in ce mai atasat.
Dupa citeva momente de o sensibilitate coplesitoare, in care Rockefeller si ceilalti membri Bilderberg au strins miinile muncitorilor pensionari, cerindu-si iertare pentru ”neplacerile produse de exploatarea omului de catre om”, batrinul bancher s-a lansat intr-o tirada acida la adresa politicii externe a SUA, care actioneaza ca un ”veritabil imperiu fascist, bombardind si masacrind oameni nevinovati atunci cind nu poate corupe”. Cu barbia tremurind, David Rockefeller i-a denuntat pe ”toti parazitii psihopati care isi imagineaza ca sint Dumnezei si care se joaca cu vietile a milioane de oameni, ascunzindu-se in palate somptuoase si privind pe dupa perdea la bai de singe oribile generate chiar de ei”.
Incheind in imbratisarile calde ale membrilor grupului, Rockefeller a lansat un mesaj de pace si prosperitate tuturor oamenilor, indiferent de rasa si chiar de religie, subliniind increderea pe care o are in capacitatea populatiei de a se descurca prin fortele proprii si a evolua la un nou nivel de bunastare, intr-un nou sistem.

1 aprilie 2014

Reclame
Published in: Fără categorie on 1 aprilie, 2014 at 8:51 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/04/01/informatii-de-ultima-ora/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: