Un mic comentariu

In RO e simplu: neo-liberalism, aka capitalism corporatist, aka fascism si exploatare de clasa axate pe profit. Totul porneste de la marile elite financiare (care nu sint o conspiratie, ci chiar exista). Daca tinem cont ca poti face absolut ORICE cu banii, rezulta ca nici o conspiratie nu e imposibila. Eu pur si simplu extrag din norul de informatii doar combinatiile care imi par mie mai posibile, tinind cont si de cultura generala pe care mi-am insusit-o. Nu are rost sa ma iau dupa media atunci cind trag concluzii pentru ca e demonstrat ca media poate minti la greu.
Romanii care produc pagube nu sint decit un efect colateral al unui regim global care asista nepasator la orice abuz sau act de coruptie, cit timp agenda lor se implineste. Avem un Isarescu care face si desface financiar cu indrumari de sus, avem partide politice de fatada, dupa tipic occidental-capitalist, avem mari corupti, avem o clasa politica care se roteste, agreata tacit de UE, etc. Intotdeauna m-am intrebat de ce nu exista sanctiuni UE pe bune, adica sa verifice la singe daca fondurile lor isi ating tinta, etc. De fapt ceea ce ne da UE, ne ia inzecit, sub alte forme. E mai simplu sa ametesti de exemplu populatia cu 30km de autostrada si sa pleci ochii la scurgerea fondurilor in piscine de lux ale politicienilor, cu pretul vinzarii resurselor naturale de catre aceiasi politicieni corupti si a privatizarilor frauduloase, prin care elitele pot cumpara o fabrica (si fortele de munca aferente) cu 2 lei.
Despre tigani care ciordesc, numai de bine. Sint niste personaje adaptabile care fura de peste tot, cit timp li se permite. Nu mai tin cont!
Revin: problema e exact aceasta lipsa de preocupare fata de problemele societatii, in favoarea profitului cu orice pret.
Reclame
Published in: Fără categorie on 7 martie, 2014 at 8:38 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/03/07/un-mic-comentariu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Fondurile UE se verifica. De asta cel mai cinstit guvern pe care l-a avut romania (mai ales ca jumate din ei sunt deja la inchisoare), nu vrea fonduri UE. Ca de acolo degeaba furi, ca te verifica!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: