Psihopatia salveaza galaxia

E dovedit medical ca oamenii care conduc lumea (marii bancheri si sefi de corporatii) sint psihopati. Capitalismul este un sistem facut de si pentru psihopati. Minoritatea ajunsa in virful piramidei nu face decit sa infecteze totul dupa chipul si asemanarea ei. Traim intr-o lume tot mai nebuna, in care oamenii ”normali” sint tot mai rari, mai haituiti, mai neintelesi.
Eu cred ca e cam tirziu sa tai lanturile conventiilor sociale, ale educatiei axate pe profit, ale dictaturii banului si egoismului.
Cred ca problema trebuie pusa altfel pentru niste bolnavi incurabili, aproape intangibili, care si-au cladit castele inca din Evul Mediu. Cred ca trebuie sa le vorbim pe limba lor. Si e greu! E greu sa explici unui bolnav psihic ca razboiul nu e profitabil. Ca moartea nu e o afacere. Ca planeta nu e de vinzare, ca natura, viata si armonia sint mai importante decit banii. Ca pot fi fericiti doar si cu un zimbet sau un gest frumos. Ca iubirea chiar exista si aerul curat este de nepretuit. Ca fericirea nu se ascunde in piscinele scumpe ale vilelor si nici in masinile sport. Ca omul nu s-a nascut sa-si petreaca jumatate din viata intr-o corporatie.
Culmea este ca acesti suferinzi stiu ca sufera. Isi dau seama ca nu-s fericiti si ca, oricite bunuri materiale si umane ar acumula, tot nu vor fi vreodata. Si atunci devin rai! Sint frustrati de faptul ca nu sint impliniti. Lumea li se pare prea mica. Oamenii li se par prea mici. Se amagesc ca fac parte dintr-o elita si se joaca de-a Dumnezeu. Uneori le iese, atunci cind milioane de oameni mor sau li se supun. Reusesc sa ingenuncheze si Natura, sa o umileasca si s-o otraveasca, dat tot degeaba…
Acum se pare ca se pregatesc de un nou razboi mondial. Ce mare lucru, doar au mai fost doua, nu? Sint prea multi oameni pe planeta si au devenit zgomotosi. Dumnezeul din ei e deranjat. De ce nu-i idolatrizeaza? De ce miliardele de homunculi care se perinda sub ei indraznesc sa-i traga la raspundere? Ei nu-si dau seama cit sint elitele de nefericite? Masele acelea inferioare cred ca e usor sa fii conducator, sa ai de toate si de fapt… nimic?
Poate daca cei citeva zeci de psihopati s-ar uni si impreuna, in haita, ar putea stapini Planeta! Poate ar fi fericiti. Doar stramosii lor isi doresc asta de sute de ani. Noua Ordine Mondiala e mai aproape ca niciodata. Globalizare, Guvern Mondial, toata lumea ordonata, obedienta, disciplinata, sa functioneze dupa regulile lor, ca un ceas. Si sa le satisfaca toate dorintele. Chiar toate! Atunci poate Ei, Dumnezeii, ar fi fericiti! Cum n-ar putea un parinte sa fie fericit cind isi vede odrasla in sfirsit la locul ei, facind doar ce i se spune, cuminte, pe directia trasata cu atita sudoare?
Ar fi minunat. N-ar mai exista decit o religie, religia Lor! Toata lumea ar primi aceeasi educatie, stabilita de Ei! Dorintele Lor ar fi dorintele tuturor. Specia umana ar fi robotizata iar posibilitatea unei erori ar fi minimizata. Imparatia Cerberilor ar functiona ca un ceas din tara bancherilor. In doi timpi si trei miscari omenirea va salta pe noi culmi tehnologice si de civilizatie iar putinii oameni ramasi in afara de Ei ar lucra ca niste furnicute fara sa puna intrebari. O furnica nu are sentimente, deci n-ar fi nefericita. Iar daca lumea nu e nefericita nici ei nu au cum sa fie, indiferent cit de psihopati lipsiti de empatie ar fi. Dar… n-ar fi nici fericiti.
Numai ca Ei inca spera. Dumnezeii psihopati ai omenirii se afla la un pas de confirmarea finala: un psihopat se trateaza la spital, indiferent daca stapineste sau nu galaxia!

Reclame
Published in: Fără categorie on 23 februarie, 2014 at 3:42 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2014/02/23/psihopatia-salveaza-galaxia/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: